Opmerkingen: diverse losse opmerkingen

Opmerking: Wij wonen aan de Aaltsengoed. Daar hebben wij een boom staan in het midden van de weg. Daar is een parkeerplaats bij de boerderij die er staat. Maar de mensen parkeren ook op het gras waardoor het zicht belemmerd wordt als je vanaf de Mennestraat komt. Misschien afzetten.
In de wijk Bijsteren geldt een parkeerverbodzone. In een parkeerverbodzone mag alleen geparkeerd worden op parkeerplaatsen. De indeling rondom de boerderij is aangepakt. Er zijn o.a. extra parkeerplaatsen gesitueerd.

Opmerking: Snelheidsbeperking deel Mennestraat / Rimpelerweg. 
De Kruising Gildegoed, Mennestraat, Rimpelerweg is aangepast waardoor de snelheid meer wordt geremd. Zodra de Henslare is afgerond, zal de Rimpelerweg alleen nog voor fietsers toegankelijk zijn. De Rimpelerweg is nu tijdelijk afgesloten in verband met wegwerkzaamheden.

Opmerking: Kruising Bouwmeestersgoed/Mennestraat is onveilig. 
Een van de kruisingen is voorzien van een drempel, nabij de andere kruising ligt inmiddels ook een drempel. Deze snelheidsremmede maatregelen dragen bij aan de verkeersveiligheid op deze locatie.

Opmerking: Geplande wegwerkzaamheden in Bijsteren daadwerkelijk uitvoeren. 
Bijna alle openstaande werkzaamheden in Bijsteren zijn afgerond.

Ervaart u alsnog overlast of hebt u een melding over de openbare ruimte, dan kunt u dit doorgeven via www.verbeterdebuurt.nl. U kunt ook contact opnemen met het Meldpunt via telefoonnummer (0341) 359 686 of stuur een e-mail naar meldpunt@putten.nl.

Uitgelicht