Wegafsluitingen & Wegwerkzaamheden

• Kijk voor actuele informatie op www.bereikbaargelderland.nl

De gemeente Putten publiceert wegafsluitingen vanwege evenementen en werkzaamheden via Twitter en via de provinciale website Bereikbaar Gelderland. U kunt zich op Bereikbaar Gelderland abonneren op de gratis e-mailservice om actuele wegafsluitingen in uw mailbox te ontvangen.

• Afsluiting Harderwijkerstraat 14 mei 2018

Vanwege herstelwerkzaamheden aan de rijbaan is de Harderwijkerstraat vanaf maandag 28 tot en met woensdag 30 mei 2018 afgesloten voor doorgaand verkeer. Met borden wordt een omleiding aangegeven.

• Asfalteringswerkzaamheden Stationsstraat 23 mei 2018

Vanwege afrondingswerkzaamheden van de Henslare wordt de Stationsstraat, het gedeelte tussen rotonde Stationsstraat, Industrieweg, Jan Nijenhuisstraat en de spoorlijn afgesloten. De werkzaamheden duren 3 dagen, vanaf woensdag 30 mei 2018 tot en met vrijdag 1 juni 2018. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg schoongemaakt voor de laatste asfaltlaag en worden markeringen geplaatst. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer tussen de Industrieweg en de spoorlijn omgeleid en komen er verkeersregelaars op diverse locaties.

• Afsluiting parkeerterrein Halvinkhuizerweg 23 mei 2018

Vanwege een straatvoetbaltoernooi dat wordt georganiseerd is het parkeerterrein aan de Halvinkhuizerweg woensdag 30 mei 2018 van 12.00 tot 17.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

• Afsluiting Voorthuizerstraat, kruising Bilderdijkstraat/Korte Kerkstraat 16 mei 2018

Vanwege werkzaamheden aan de Voorthuizerstraat is de kruising Bilderdijkstraat/Korte Kerkstraat vanaf woensdag 23 tot en met vrijdag 25 mei afgesloten voor alle verkeer. Met borden wordt een omleiding aangegeven. Voor dringende vragen kunt u terecht bij toezichthouder T. Krist via het telefoonnummer 06 223 78 058.