Kopie aanslag gemeentelijke belastingen en MijnOverheid

Wilt u een kopie van uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen? Dat is op verschillende manieren te regelen.

Online bekijken met DigiD

U kunt de aanslagbiljetten van voorgaande jaren digitaal opzoeken. Het aanslagbiljet van 2022 kunt u vanaf eind februari inzien. U hebt hiervoor wel een DigiD nodig. Heeft u geen DigiD? U vraagt een DigiD aan via www.digid.nl. Let op: u krijgt alleen toegang via DigiD als de aanslag op uw naam staat.

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen online inzien via DigiD

Verzoek opsturen

Heeft u (nog) geen DigiD? Vraag online een kopie van het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen aan. Ontvang deze via e-mail of post. 

Verzoek toezending kopie aanslagbiljet online aanvragen

Het is ook mogelijk om via onderstaand telefoonnummer een kopie van het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen aan te vragen.

Meld u aan voor de Berichtenbox via MijnOverheid

Ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen nog per post? En wilt u dit voortaan digitaal ontvangen? Dan kunt u zich registreren voor de Berichtenbox op mijn.overheid.nl. Hiervoor heeft u DigiD nodig. Na de registratie kunt u direct gebruikmaken van de Berichtenbox. Controleer na uw registratie of de gemeente Putten is aangevinkt. Zo niet, plaats dan het vinkje en klik onderaan de pagina op ‘bewaren’. U ontvangt een e-mail zodra de aanslag in de Berichtenbox staat. Hiervoor moet u wel uw e-mailadres registreren bij MijnOverheid.

U bent al aangemeld bij de Berichtenbox

Als u zich al heeft geregistreerd voor de Berichtenbox, controleer dan of de gemeente Putten is aangevinkt. Zo niet, plaats dan het vinkje en klik onderaan de pagina op ‘bewaren’. U ontvangt de aanslag gemeentelijke belastingen dan voortaan digitaal. U ontvangt een e-mail zodra de aanslag in de Berichtenbox staat. Hiervoor moet u wel uw e-mailadres registreren bij MijnOverheid.

Contactgegevens

T (0341) 359 750