Betalen gemeentelijke belastingen

 • Aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid

  Met ingang van het belastingjaar 2017 biedt de gemeente Putten inwoners de mogelijkheid om de aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid te ontvangen. Inwoners ontvangen de aanslag dan in de Berichtenbox van MijnOverheid en niet meer via de post. Hiermee wil de gemeente de digitale dienstverlening aan haar inwoners vergroten. In de toekomst  worden steeds meer producten van de gemeente Putten aangeboden via de Berichtenbox van MijnOverheid.

 • Automatische incasso gemeentelijke belastingen

  Automatische incasso biedt voordelen voor u. Zo bent u altijd op tijd met uw betaling en u heeft er geen omkijken naar. De betaling betaalt u gespreid over meerdere keren. Kiest u voor een automatische incasso? De gemeente schrijft het bedrag rond de 25e dag van de maand automatisch af van uw rekening.

 • Kwijtschelding gemeentelijke belastingen

  U ontvangt elk jaar per huishouden een aanslagbiljet gemeentelijke belastingen. Voor onder andere de afvalstoffenheffing, rioolheffing en onroerendezaakbelastingen (OZB) als u eigenaar bent van een woning. Kunt u de aanslag gemeentebelastingen niet betalen? Vraag een kwijt-schelding aan. De gemeente houdt rekening met uw inkomen, uitgaven en bezittingen.

 • Betalingsregeling gemeentelijke belastingen

  Heeft u moeite om de gemeentelijke belastingen te betalen? Vraag een betalingsregeling aan. Wij beoordelen op basis van het ingevulde formulier of u hiervoor in aanmerking komt.

 • Openbare verkopen

  Op deze pagina vindt u de actuele openbare verkopen van de gemeente Putten.