Coronavirus nieuwsberichten RSS icoon

Nieuwsberichten over het coronavirus

 • Aanvraag bijzonder uitstel gemeentelijke belastingen

  23 februari 2021

  Beste ondernemer, u heeft uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen voor 2021 ontvangen. Wij realiseren ons dat veel ondernemers hard worden geraakt door de coronamaatregelen. We begrijpen dat deze onkosten nu lastig kunnen zijn. Daarom bieden wij u direct de mogelijkheid om de betaling over een langere periode te spreiden dan de standaard geldende betalingstermijn.

  Lees verder

 • Raadsinformatiebrief 14 van burgemeester H.A. Lambooij over het coronavirus

  19 februari 2021, pdf, 97kB

  Burgemeester H.A. Lambooij heeft de leden van de gemeenteraad een brief gestuurd over het coronavirus. In deze veertiende raadsinformatiebrief schetst de burgemeester de situatie in Putten en gaat hij nader in op een aantal relevante thema’s.

  Lees verder

 • College Putten wil reclamebelasting voor 2021 schrappen

  10 februari 2021

  Het college van burgemeester en wethouders van Putten stelt de gemeenteraad voor om in 2021 géén reclamebelasting te heffen. “Het water staat de winkeliers in Putten door corona aan de lippen. Met het schrappen van de reclamebelasting voor 2021 hopen wij onze ondernemers een klein steuntje in de rug te geven”, zo motiveert wethouder Roelof Koekkoek het voorstel aan de raad. Met het schrappen van de reclamebelasting voor 2021 komt het college tegemoet aan een dringend verzoek van stichting Ondernemersfonds Putten (SOP) en de ondernemersvereniging Winkelcentrum Putten (WCP).

  Lees verder

 • Video: in gesprek met Janneke van de Kolk (12 jaar)

  15 maart 2021

  De 12-jarige Janneke van de Kolk uit Putten zit al sinds maart 2020 in quarantaine. Dit omdat haar moeder een donorlever heeft en kwetsbaar is. Janneke is dus al bijna een jaar niet op school geweest en spreekt haar vriendinnen maar heel af en toe.

  Lees verder

 • Raadsinformatiebrief 13 van burgemeester H.A. Lambooij over het coronavirus

  24 december 2020, pdf, 85kB

  Burgemeester H.A. Lambooij heeft de leden van de gemeenteraad een brief gestuurd over het coronavirus. In deze dertiende raadsinformatiebrief, de laatste van dit bijzondere jaar, schetst de burgemeester de situatie in Putten en gaat hij nader in op een aantal relevante thema’s.

  Lees verder

 • Coronanieuws

 • Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 in werking getreden

  02 december 2020

  Op dinsdag 1 december is de Tijdelijke Wet Maatregelen COVID-19 voor de komende 3 maanden in werking getreden. Deze tijdelijke wet met daaraan gekoppelde ministeriële regelingen, vervangt de noodverordeningen COVID-19 van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG). Ook de aanwijzingsbesluiten die gerelateerd zijn aan de noodverordeningen zijn hiermee ingetrokken.

  Lees verder

 • Raadsinformatiebrief 12 van burgemeester H.A. Lambooij over het coronavirus

  26 november 2020, pdf, 122kB

  Burgemeester H.A. Lambooij heeft de leden van de gemeenteraad een brief gestuurd over het coronavirus. In deze brief schetst hij, in vervolg op zijn eerdere brieven, op hoofdlijnen en puntsgewijs de impact van de uitbraak van het coronavirus, in het bijzonder op onze gemeente.

  Lees verder