Ben de Looze

Een belangrijk moment in je leven! Jullie hebben besloten om met elkaar verder door het leven te gaan en willen dit met een huwelijk bevestigen.

Een huwelijk onderstreept vaak jullie gevoel van wederzijdse liefde en de wens om voor altijd bij elkaar te blijven. Dit is een keuze die vanuit het hart komt. Het leven blijft echter bestaan uit het maken van diverse keuzes en die willen jullie uiteraard zo goed mogelijk doen. Nu dan de keuze van welke ambtenaar van de burgerlijke stand!

Laat ik mezelf even voorstellen. Woonachtig in Krachtighuizen, al lang geleden getrouwd, vader van 4 kinderen en betrokken bij het wel en wee van de groene gemeente Putten. Als passionele hobby al jarenlang actieve muziekbeoefening. Dit laatste kan misschien goed van pas komen om een extra romantisch tintje aan jullie dag te geven. Indien gewenst kan de nooit ontvangen of gedane sere­nade op deze speciale dag nog gestalte krijgen! Laat je verrassen.

Bij het voorgesprek kunnen alle opties naar voren gebracht worden en ik zal deze persoonlijke wensen meenemen in de huwelijks­plechtigheid. Verder ben ik voorstander om het geheel een infor­meel karakter te geven, zodat iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Wel zal de procedure op gepaste wijze verlopen met vooral oog voor de persoonlijke noot.

Momenteel kun je op meerdere locaties in de gemeente Putten trouwen en dit kan een extra dimensie aan jullie belangrijke dag geven. Graag zal ik jullie bijstaan om dit belangrijke moment in jullie leven tot een onvergetelijk gebeuren te maken.

Wat mij betreft: "Tot gauw"