Sven van den Ham

Bijna is het zover, jullie gaan trouwen. Er zijn al veel afspraken gemaakt en nu is het tijd om de volgende stap in deze reeks te zetten.

Graag stel ik me even aan jullie voor. Mijn naam is Sven van den Ham (1987). Ik ben getrouwd, vader van vier kinderen en woon  in Putten. Naast het voltrekken van huwelijken, ben ik werkzaam als Interim Leerkracht Specialist binnen het primair onderwijs.

Bijna is het zover, jullie gaan trouwen. Er zijn al veel afspraken gemaakt en nu is het tijd om de volgende stap in deze reeks te zetten. Jullie gaan een trouwambtenaar kiezen om samen met jullie het burgerlijk huwelijk te voltrekken. Dit kan plaatsvinden in het gemeentehuis, maar ook andere daarvoor aangewezen trouwlocaties behoren tot de mogelijkheden. Waar jullie het huwelijk dan ook zullen voltrekken, samen wil ik er met jullie een memorabele plechtigheid van maken. Jullie staan hierbij natuurlijk centraal. Graag ontmoet ik jullie daarom een aantal weken voor de plechtigheid, zodat we met elkaar jullie wensen door kunnen spreken. Op deze manier weten jullie wat er tijdens jullie huwelijksvoltrekking zal worden besproken, zodat jullie volledig ontspannen en met volle teugen kunnen genieten, op de dag die door iedereen wordt gezien als één van de mooiste dagen in hun leven.

Fotograaf: Kyrasophiafotografie.