Laatste nieuws RSS icoon

 • Regiovervoer ViaVé voor alle Puttenaren

  18 januari 2021

  Woont u in Putten of bezoekt u de gemeente Putten? ViaVé vervoert u graag naar uw bestemming. ViaVé is vervoer van deur tot deur. Het wordt u aangeboden door zes Noord-Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland.

  Lees verder

 • Meld Misdaad Anoniem

  18 januari 2021

  Lege loodsen trekken criminelen aan. In ruil voor veel geld raken verhuurders betrokken bij het criminele circuit, met intimidatie en geweld tot gevolg. Vermoedt u illegale activiteiten zoals een drugslab in uw buurt? Meld dit dan anoniem bij Misdaad Anoniem.

  Lees verder

 • Luisterend oor: het spreekuur van de participatieraad

  11 januari 2021

  Maakt u gebruik van een regeling? Een regeling van de Wmo, de Jeugdwet of de Participatiewet? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Bent u tevreden? Of juist niet? Heeft u ideeën wat er anders zou kunnen? Wij horen het graag!

  Lees verder

 • Nederlandse identiteitskaart aanvragen

  12 januari 2021

  In verband met het coronavirus kunt u alleen op afspraak uw Nederlandse identiteitskaart (ID-kaart) aanvragen bij de Servicebalie in het gemeentehuis. Hiervoor dient u online of telefonisch een afspraak te maken.

  Lees verder

 • Inzameling kerstbomenactie 2021

  11 januari 2021

  Woensdag 6 en zaterdag 9 januari 2021 was het druk aan de Ambachtstraat. Net als voorgaande jaren organiseerde de gemeente Putten een kerstbomeninzamelactie voor Puttense jongeren tot 15 jaar. De jongeren konden kerstbomen inleveren bij het gemeentelijk opslagterrein aan de Ambachtstraat.

  Lees verder

 • Tijdelijke huurders in uw buurt?

  12 januari 2021

  Lege loodsen en andere panden trekken criminelen aan. Zij verbouwen deze bijvoorbeeld tot drugslabs. Drugslabs hebben meer invloed op een buurt of bedrijf dan u denkt. Een laboratorium wordt slordig in elkaar gezet met een grote kans op ontploffing. Gevaarlijk afval wordt achtergelaten of ergens anders gedumpt. Gebouwen of gebieden worden onherstelbaar aangetast.

  Lees verder

 • Mondkapje voor mensen met een laag inkomen

  11 januari 2021

  Inwoners met een laag inkomen hebben vorige week een mondkapje gekregen van de gemeente Putten. De mondkapjes zijn gemaakt door een lokale ondernemer die als vluchteling naar Nederland is gekomen. Uit dankbaarheid wilde hij graag iets terugdoen voor de Puttense gemeenschap.

  Lees verder

 • Digitale informatieavond over ontwikkeling voormalige basisschool Veenhuizerveld

  11 januari 2021

  De christelijke nationale basisschool Veenhuizerveld is vanaf 2016 niet meer als school in gebruik. De ontwikkelaar Steenvlinder uit Voorburg heeft het idee om in de school casco (klus)woningen te realiseren voor starters op de woningmarkt. Het college staat positief tegenover dit nieuwe initiatief. Voor omwonenden vindt een digitale informatieavond plaats op dinsdag 26 januari om 19.30 uur.

  Lees verder