Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Laatste nieuws RSS icoon

• Coronavirus

Op deze pagina leest u informatie over de maatregelen, onze dienstverlening en algemene informatie over het coronavirus.

• WCP, horeca en gemeente slaan de handen ineen voor een coronabestendig centrum van Putten

28 mei 2020

De ondernemersvereniging WCP (Winkelcentrum Putten), de lokale horecaondernemers en de gemeente Putten slaan de handen ineen om te komen tot een coronabestendig centrum van Putten. De 3 partijen zetten vandaag hun handtekening onder een gezamenlijk plan van aanpak. Het plan beoogt het winkelend publiek de ruimte te bieden om anderhalve meter afstand van elkaar te houden en tegelijkertijd de lokale ondernemers in staat te stellen om een boterham te verdienen.

• Aangepaste dienstverlening door feestdagen

22 mei 2020

Door Pinksteren zijn er veranderingen in onze dienstverlening.

• Centrumplan: werk aan de pleinen van start

22 mei 2020

In de eerste week van juni start het werk aan de pleinen, te beginnen bij het Fontanusplein. Het toekomstbestendig maken van het centrum brengt werk met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast voor tot een minimum te beperken.

• Voorlopig ontwerp Stationsstraat vastgesteld

15 mei 2020

Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 12 mei 2020 het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de Stationsstraat vastgesteld. Het gedeelte tussen de Nijkerkerstraat en de Mennestraat wordt ingericht als een veilige woonstraat. Hier geldt een maximum snelheid van 30 km/u. Het gedeelte tussen de Mennestraat en de Industrieweg wordt ingericht als veilige ontsluitingsweg met een maximum snelheid van 50 km/u.

• Schoonmaak en onderzoek van het riool

15 mei 2020

Het riool in een deel van de wijk Bijsteren wordt schoongemaakt en onderzocht. Hetzelfde geldt voor de Klaas Frisohof en Van Oldebarneveltstraat met bijbehorende zijstraten. Het werk vindt plaats tussen dinsdag 19 mei en vrijdag 29 mei. Dit gebeurt zoveel mogelijk tussen 07.30 en 18.00 uur.

• Dodenherdenking 4 mei 2020 in Putten

04 mei 2020

Bekijk de Dodenherdenking op 4 mei 2020 in de gemeente Putten. We herdenken de gevallenen die tijdens en sinds de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen door oorlog of vredesoperaties. De herdenking gebeurde vandaag op aangepaste wijze in verband met de coronacrisis.

• Geboorteaangifte kan nu volledig digitaal

17 maart 2020

Het is vanaf nu mogelijk om de geboorte van uw kind volledig digitaal aan te geven bij de gemeente Putten. Het was al mogelijk om online aangifte te doen van geboorte, alleen moest u binnen 3 werkdagen nog naar het gemeentehuis komen om uw handtekening onder de geboorteaangifte te zetten. Door een wetswijziging is dit nu niet meer nodig.