Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Laatste nieuws RSS icoon

• Coronavirus

Op deze pagina leest u informatie over de maatregelen, onze dienstverlening en algemene informatie over het coronavirus.

• “Er zijn veel vooroordelen over mensen met psychische problemen”

30 juli 2020

Ze wil graag haar verhaal delen, maar anoniem. Mevrouw (midden 50 jaar) woont sinds driekwart jaar zelfstandig in Nunspeet, daarvoor in een beschermde woonvorm. Ze is jarenlang opgenomen geweest in de GGZ. Zij is erg blij met haar eigen woning en ervaart veel minder vooroordelen nu mensen niet weten dat zij kampt met psychische problemen.

• Doe als ondernemer mee aan de Week van Duurzaamheid

03 augustus 2020

Van 5 tot en met 17 oktober wordt de Week van Duurzaamheid georganiseerd in de regio Noord-Veluwe. Organisaties en bedrijven laten in deze twee weken inwoners kennismaken met een gevarieerd aanbod van duurzame producten en diensten. De week wordt georganiseerd door het duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam in samenwerking zeven regiogemeenten.

• Heeft u hulp nodig in het dagelijks leven?

06 augustus 2020

Heeft u vragen over werk en inkomen? Of heeft u zorgen over de opvoeding en het opgroeien van uw kind(eren)? Heeft u het idee dat u onvoldoende kunt meedoen in de maatschappij? Meld dit bij de gemeente Putten. Dan gaan wij samen met u kijken hoe wij u kunnen helpen.

• De mening van inwoners over vrijwilligerswerk

03 augustus 2020

De gemeente Putten is momenteel bezig met het opstellen van een vrijwilligersbeleid. Hiervoor is afgelopen periode een onderzoek uitgevoerd door afstudeerstagiair Erwin Schipper. Het onderzoeksrapport is beschikbaar voor alle organisaties, verenigingen en partners van de gemeente Putten waar het vrijwilligerswerk een rol speelt.

• Bestrijding van wespennesten

24 juli 2020

Heeft u last van een wespennest bij u thuis? U kunt deze laten verwijderen door een wespenbestrijder. Neem contact op met een wespenbestrijder bij u in de buurt.

• Schoonmaak riolering Halvinkhuizerweg voortgezet

24 juli 2020

Vorige week werd er bij een reguliere controle van het riool aan de Halvinkhuizerweg een dikke vetlaag waargenomen. Het schoonmaken van de riolering vergt meer tijd dan aanvankelijk gedacht. Ook het riool aan de Engweg tussen de Halvinkhuizerweg en de Roosendaalseweg moet worden schoongemaakt. De werkzaamheden worden naar verwachting ‘s avonds en ‘s nachts uitgevoerd. Dit kan in beperkte mate leiden tot overlast voor omwonenden.