Laatste nieuws RSS icoon

• Gemeente Putten weer terug in gemeentehuis op Fontanusplein 1

13 september 2019

Na een grootscheepse verbouwing heeft de gemeente Putten het gemeentehuis weer in gebruik genomen. Inwoners en bezoekers zijn weer welkom op het vertrouwde adres: Fontanusplein 1. De renovatie van het gemeentehuis heeft 1 jaar geduurd en is volgens planning verlopen.

• Prinses Beatrix bij 75e herdenking razzia van Putten

03 september 2019

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is woensdag 2 oktober 2019 aanwezig bij de 75e herdenking van de razzia van Putten. Prinses Beatrix woont de herdenkingsbijeenkomst bij in de Oude Kerk. Ook spreekt zij met enkele nabestaanden. Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is eveneens bij de herdenking aanwezig.

• Putten praat recreatieondernemers bij

18 september 2019

De gemeente Putten organiseert op woensdag 25 september een bijpraatavond voor eigenaren, ondernemers en gebruikers van vakantieparken. De avond vindt plaats in Partycentrum & Pannenkoekhuis de Huifkar, Kerkstraat 67. Aanvang 20.00 uur.

• Welkom op de Open Dag nieuw gemeentehuis op zaterdag 2 november 2019

13 september 2019

Voor iedereen die een kijkje wil nemen in het nieuwe gemeentehuis organiseert de gemeente Putten een Open Dag op zaterdag 2 november. Een dag eerder, op vrijdag 1 november, vindt de officiële opening voor genodigden plaats.

• 75-jarige herdenking razzia van Putten op woensdag 2 oktober 2019

17 september 2019

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de razzia van 1 en 2 oktober 1944 plaatsvond. De gemeente Putten en de Stichting Oktober 44 organiseren een programma rondom deze herdenking op woensdag 2 oktober 2019. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden spreekt met enkele nabestaanden en woont de herdenkingsbijeenkomst bij in de Oude Kerk. Staatssecretaris drs. P. Blokhuis en de Commissaris van de Koning drs. J.C.G.M. Berends MPA zijn aanwezig bij de herdenkingsbijeenkomst in de Oude Kerk en de herdenking/kranslegging bij ‘De Vrouw van Putten’.

• Planning schone sloten en beken (watergangen)

07 september 2019

In aanvulling op eerdere berichten over schone sloten en beken, start de firma Vaarkamp op maandag 16 september met het schoonmaken van de watergangen voor de gemeente Putten. Schone watergangen zijn belangrijk voor een goede afvoer van water in perioden met veel regen.

• Feestelijke startbijeenkomst Leergeld Randmeren

25 juni 2019

Op woensdag 12 juni vond de feestelijke startbijeenkomst van Leergeld Randmeren plaats. Wethouder Priem was hierbij aanwezig namens de gemeente Putten.

• Openbare verlichting in Bijsteren gerepareerd

21 juni 2019

Onze aannemer heeft de openbare verlichting in de wijk Bijsteren gerepareerd. Een deel van de openbare verlichting was eerder deze week kapot gegaan door blikseminslag.