Laatste nieuws RSS icoon

• Laatste straatnamen voor Rimpeler bekend

11 november 2019

De laatste 6 namen voor de woonstraten in de nieuwe woonwijk Rimpeler zijn bekend. Ook deze straatnamen worden vernoemd naar vrouwen die van grote betekenis zijn geweest voor de Puttense samenleving. Eind 2018 werden de eerste 6 namen al vastgesteld. Omdat de wijk in fases wordt gebouwd, vindt de onthulling van de straatnaamborden fasegewijs plaats vanaf het voorjaar van 2020.

• Verbetering verkeersveiligheid Arendstraat

04 november 2019

Begin dit jaar heeft een aantal bewoners van de Arendstraat in een burgerinitiatief gevraagd om aanpassingen te doen aan de Arendstraat om de verkeersveiligheid te verbeteren. Nadat de plannen met de initiatiefnemers zijn afgestemd, heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om de onderstaande werkzaamheden uit te voeren.

• Wij helpen u graag! (deel 3)

04 november 2019

Dit artikel maakt onderdeel uit van de serie ‘Wij helpen u graag!’. Hierin vertellen wij over de gewijzigde dienstverlening in het vernieuwde gemeentehuis. Sinds de opening van het vernieuwde gemeentehuis zijn er ruimere openingstijden en is de dienstverlening verbeterd. En voor veel vragen kunt u nu terecht bij de Servicebalie.

• Prijswinnaars kleurwedstrijd en woordzoeker bekend

02 november 2019

Burgemeester H.A. Lambooij maakte tijdens de Open Dag op zaterdag 2 november de prijswinnaars bekend van de kleurwedstrijd en woordzoeker. Deze stonden in het teken van de feestelijke Open Dag van het vernieuwde gemeentehuis.

• Nieuw Puttens edelhert voor Fontanusplein

01 november 2019

Vrijdag 1 november 2019 onthulde wethouder Roelof Koekkoek samen met kunstenaar Mayella Geskus het winnende ontwerp van een Puttens edelhert. Het kunstwerk krijgt na de herinrichting van het Fontanusplein een prominente plaats op het plein.

• Nieuw gemeentehuis officieel geopend

04 november 2019

Het vernieuwde gemeentehuis is vanmiddag officieel geopend door Commissaris van de Koning in Gelderland J.C.G.M. (John) Berends. Dit met medewerking van burgemeester H.A. Lambooij en mevrouw A.E. Cozijnsen, teamchef politieteam Veluwe-West, Putten. Het gemeentehuis biedt huisvesting aan de gemeente, de Politie, het Puttens Historisch Genootschap en de Kunstkelder.

• Openingstijden balie Burgerzaken, Samenleving, Ruimte en Belastingen

31 oktober 2019

In dit bericht staan de openingstijden van de balie Burgerzaken, Samenleving, Ruimte en Belastingen voor u op een rijtje.

• Welkomstborden bedrijventerreinen Keizerswoert en Hoge Eng

30 oktober 2019

Bij de hoofdentrees van de Puttense bedrijventerreinen Keizerswoert en Hoge Eng zijn vandaag 4 welkomstborden geplaatst. Bij de plaatsing is nauw samengewerkt door Bedrijvenkring Putten, Pasman Reclame en Gemeente Putten.

• Afvalbrengstation in wintertijd gesloten op donderdagavond

22 oktober 2019

Het winterseizoen komt er weer aan. Dit betekent dat u tijdens deze periode op de donderdagavond niet terecht kunt bij het afvalbrengstation. De laatste avondopenstelling in 2019 is op donderdag 24 oktober.

• Inspraak regelgeving sociaal domein

09 oktober 2019

De Jeugdwet, Wmo en Participatiewet vormen samen het sociaal domein. Iedere wet heeft nu nog een eigen verordening (gemeentelijke regelgeving). Omdat dit lastig is voor onze inwoners, komt de gemeente Putten met 1 verordening voor deze 3 wetten samen. Dit heet de omgekeerde verordening sociaal domein.