Laatste nieuws RSS icoon

 • Storing online formulieren

  29 oktober 2020

  In verband met een storing is het momenteel niet mogelijk om een aantal online formulieren in te vullen. Denk aan het online doorgeven van verhuizing, huwelijk, en het aanvragen van uittreksels en bijvoorbeeld een gehandicaptenparkeerplaats. Wij hopen dat dit zo spoedig mogelijk opgelost wordt. Excuses voor het ongemak.

  Lees verder

 • Noord-Veluwse scholen zamelen textiel in

  26 oktober 2020

  Van maandag 2 november tot en met vrijdag 27 november vindt de Textiel Race Noord-Veluwe plaats. In deze regio nemen 10 scholen het tegen elkaar op om zoveel mogelijk kleding en ander oud textiel in te zamelen. Het opgehaalde textiel wordt opnieuw gebruikt. De school die het meeste inzamelt wint een geheel verzorgde schoolreis. Zo maakt de Textiel Race het inzamelen van textiel leuk, leerzaam en gemakkelijk. De Textiel Race Noord-Veluwe is een initiatief van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Elburg.

  Lees verder

 • Maak een stappenplan voor uw woning

  26 oktober 2020

  Wilt u weten hoe uw woning scoort op energiegebied? En wilt u in één oogopslag zien wat de verbeterpunten zijn? Vraag dan (alleen of samen met mensen in uw buurt) een online workshop aan.

  Lees verder

 • Online informatiebijeenkomst voor ouders van kinderen uit groep 7 en 8

  26 oktober 2020

  Speciaal voor ouders met kinderen in groep 7 en 8 organiseert Tactus Verslavingszorg in samenwerking met Helder Theater een online informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 2 november van 19.30 tot 20.30 uur.

  Lees verder

 • De Isolatie-actieweken

  26 oktober 2020

  Wie er aankomende winter warmpjes bij wil zitten en nadenkt over isoleren, kan deze maand voor een lager bedrag zijn isolatiemateriaal kopen. Tot en met zaterdag 31 oktober zijn de Isolatie-actieweken. Iedere Noord-Veluwse inwoner kan een deel van zijn aankoopbedrag terugkrijgen als hij isolatiemateriaal heeft gekocht bij een van de deelnemende bouwmarkten.

  Lees verder

 • Hulp en steun bij thuisquarantaine

  26 oktober 2020

  Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen kan het nodig zijn dat u thuis blijft en geen bezoek ontvangt. Dit heet in (thuis)quarantaine gaan. U blijft bijvoorbeeld thuis als u klachten heeft die passen bij corona, zoals een loopneus of koorts. Hoe lang u in quarantaine gaat en wat de regels zijn verschilt per situatie.

  Lees verder

 • Uw foto in de gemeentegids? Deel uw foto's met ons

  21 oktober 2020

  Begin 2021 brengt de gemeente Putten haar jaarlijkse gemeentegids uit. Elk jaar staan er mooie foto’s van onze inwoners in de gids. Ook voor de uitgave van 2021 zoeken we nieuwe, sfeervolle foto’s van aansprekende locaties en activiteiten in Putten. Wilt u uw mooiste foto’s met ons delen?

  Lees verder

 • Uw gegevens in de Basisregistratie Personen (BRP)

  19 oktober 2020

  De gemeente Putten is wettelijk verplicht om persoonsgegevens van haar inwoners bij te houden. Deze gegevens zijn nodig om bijvoorbeeld een identiteitskaart of een rijbewijs te kunnen maken, om te weten wie mag stemmen bij verkiezingen of om uitkeringen te verstrekken.

  Lees verder

 • Zoek de eekhoorns in Winkelcentrum Putten

  19 oktober 2020

  VVV Putten heeft de speurtocht ‘Speuren met Eddy Eekhoorn’ opgezet. Deze activiteit is speciaal voor kinderen en ideaal om tijdens de herfstvakantie of op een vrije middag te doen. De speurtocht is gratis en verkrijgbaar bij VVV Putten, campings, bungalowparken en toeristische attracties. U kan tot en met zaterdag 31 oktober meedoen met de speurtocht.

  Lees verder

 • Frauduleuze acquisitie advertenties gemeentegids

  21 oktober 2020

  We krijgen momenteel meldingen binnen van verontruste ondernemers. Zogenaamde advertentieverkopers voor de gemeentegids van Putten benaderen bedrijven en verenigingen. Zij bellen of mailen, bijvoorbeeld onder de naam mediastad@mediastad.eu. Ga hier niet op in!

  Lees verder

 • Weekmarkt Putten vanaf woensdag 21 oktober ‘in de hekken’

  19 oktober 2020

  De weekmarkt in Putten gaat vanaf woensdag 21 oktober 2020 ‘in de hekken’. Met deze maatregel wil de gemeente het bezoek aan de markt nog beter reguleren. Dit besluit is een direct gevolg van de noodverordening die vanaf woensdag 14 oktober 2020 geldt. Burgemeester H.A. Lambooij: “Om de 1,5 meternorm te kunnen handhaven, zijn we door de nieuwe noodverordening verplicht om een ‘actief deurbeleid’ te voeren, net als bij winkels. In winkels mogen een klein aantal personen tegelijk ‘binnen’ zijn. Hetzelfde geldt vanaf woensdag 21 oktober op beide marktlocaties”.

  Lees verder

 • GGD Gezondheidsmeter 2020

  15 oktober 2020

  GGD Noord- en Oost-Gelderland voert dit najaar de GGD Gezondheidsmeter 2020 uit. De Gezondheidsmeter is een landelijk vragenlijstonderzoek onder volwassenen en ouderen. De Gezondheidsmeter vindt één keer in de vier jaar plaats. In deze vragenlijst staan vragen die gaan over onder andere lichamelijke en psychische gezondheid en de leefomgeving.

  Lees verder

 • Nieuwe noodverordening VNOG per 14 oktober 2020

  15 oktober 2020

  De voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft een nieuwe noodverordening vastgesteld die per 14 oktober 2020 geldt. Deze vervangt de eerdere noodverordeningen en is gepubliceerd op de website van de VNOG. 

  Lees verder

 • Razziaherdenking 2020 gemist? Live-uitzending terugkijken

  05 oktober 2020

  Heeft u de live-uitzending gemist? Bekijk de herdenking terug via het YouTube-kanaal van de gemeente Putten.

  Lees verder

 • Alleen op afspraak naar het gemeentehuis

  21 september 2020

  Door het coronavirus kunt u tot het einde van het jaar alleen op afspraak terecht bij de Publieksbalies in het gemeentehuis. Voor veel zaken kunt u gelukkig zelf online een afspraak maken.

  Lees verder