• Vacature: Medewerkers Servicebalie 14 januari 2019

De gemeente Putten is voor de afdeling Dienstverlening op zoek naar Medewerkers Servicebalie voor 2x 18 uur per week (andere combinaties mogelijk). Bij voorkeur voor de maandag, donderdag en vrijdag.

• Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart 2019 14 januari 2019

Nog even en het is weer zover: de landelijke opschoondag! Zaterdag 23 maart 2019 gaan we samen aan de slag om Putten zwerfafvalvrij te maken.

• Open Monumentendag 2019 14 januari 2019

Op zaterdag 14 september 2019 is er weer een Open Monumentendag. Trotse bewoners en beheerders van een monument kunnen hieraan deelnemen door bezoekers een uniek inkijkje te geven in (een deel van) hun monument.

• Regiovervoer ViaVé voor alle Puttenaren 14 januari 2019

Woont u in Putten of bezoekt u de gemeente Putten? ViaVé vervoert u graag naar uw bestemming. ViaVé is vervoer van deur tot deur. Het wordt u aangeboden door zes Noord-Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland.

• Blijf op de hoogte via onze online nieuwsbrief 08 januari 2019

De gemeente Putten verstuurt elke week een online nieuwsbrief. Hierin leest u het laatste nieuws vanuit de gemeente. Een makkelijke en snelle manier om op de hoogte te blijven van wat er in uw gemeente gebeurt.

• Eerste straatnamen voor Rimpeler bekend 08 januari 2019

De eerste zes namen voor de woonstraatnamen in de nieuwe woonwijk Rimpeler zijn bekend. De straatnamen worden vernoemd naar vrouwen die van grote betekenis zijn geweest voor de Puttense samenleving.