Laatste nieuws RSS icoon

 • Meekijken bij het pinnen

  01 april 2021

  Let goed op als u pint. Regelmatig proberen criminelen over de schouder mee te kijken om te zien welke pincode iemand intoetst. Bijvoorbeeld bij de kassa in de winkel of door vlak achter iemand te gaan staan bij een geldautomaat. Als ze vervolgens ook uw pinpas afhandig maken, bijvoorbeeld met behulp van een babbeltruc of door zakkenrollerij, halen ze zoveel mogelijk geld van uw rekening.

  Lees verder

 • Welzijn Putten zoekt begeleiders voor vluchtelingen

  01 april 2021

  Welzijn Putten is dringend op zoek naar Maatschappelijk Vrijwilligers. In de komende maanden komen er meerdere asielzoekers naar Putten, waar nog geen vrijwilliger voor beschikbaar is.

  Lees verder

 • Word deelnemer van Burgernet

  29 maart 2021

  Werk samen met uw gemeente en politie aan veiligheid in uw omgeving. Elke deelnemer maakt de buurt een stukje veiliger. Want hoe meer mensen meedoen, hoe sneller een persoon of voertuig wordt gevonden.

  Lees verder

 • Aangepaste dienstverlening Afvalbrengstation

  29 maart 2021

  Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan. Dit betekent dat de medewerkers van de buitendienst ’s ochtends starten om 07.30 uur. Voor de afvalinzameling betekent dit dat het afval vanaf 07.30 uur aan de weg moet staan. Wilt u hieraan denken?

  Lees verder