Nieuw bankrekeningnummer gemeente Putten

De gemeente Putten is overgestapt naar een andere bank: de Bank Nederlandse Gemeenten (BNG Bank). De meeste inwoners merken hier niet veel van. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe rekeningnummers goed opvallen in onze brieven en e-mails. Wel raden wij u aan om de nieuwe rekeningnummers aan te passen in uw eigen administratie.

Dit zijn onze nieuwe bankrekeningnummers

  Bankrekeningnummer
Algemeen IBAN NL88 BNGH 0285 0069 83
Belastingen IBAN NL89 BNGH 0285 1836 99
Burgerzaken IBAN NL20 BNGH 0285 1836 80
Samenleving IBAN NL42 BNGH 0285 1836 72

Bankrekeningnummers aanpassen in uw adresboek

Maakt u bij betalingen gebruik van de app van uw bank? Of betaalt u via internetbankieren? Pas de rekeningnummers van de gemeente Putten aan in uw adresboek. Dit is eenvoudig, maar werkt bij elke bank net even anders. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met uw bank.

Automatische incasso gaat vanzelf

Heeft u een machtiging afgegeven voor een automatische incasso? Bijvoorbeeld voor de betaling van de gemeentelijke belastingen? Dan hoeft u zelf gelukkig niets aan te passen. Zodra wij de gemeentelijke belastingen afschrijven, ziet u op uw rekeningafschrift dat dit gedaan is vanaf ons nieuwe bankrekeningnummer.

Rekeningnummer aanpassen financiële software bedrijven

Maakt u bij uw bedrijf of organisatie gebruik van financiële software om betalingen te doen? Pas dan het bankrekeningnummer van de gemeente Putten aan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Putten via telefoonnummer (0341) 359 611 of e-mailadres info@putten.nl.