Aanpassing kruispunt Hoornsdam / Waterweg / Stenenkamerseweg

In oktober 2022 heeft de gemeente de reconstructie van de Waterweg en Zuiderzeestraatweg afgerond. De herinrichting van het kruispunt Hoornsdam / Waterweg/ Stenenkamerseweg was onderdeel van dit werk. In de praktijk blijkt de nieuwe inrichting van dit kruispunt nog niet te voldoen. Daarom passen we het kruispunt op een aantal punten aan. Daarnaast willen we de fietsroute naar de school verbeteren en de schoolomgeving veiliger maken.

Start werkzaamheden

Als het weer goed genoeg is, starten we in februari 2024 met de werkzaamheden op het kruispunt. Het kruispunt is van 19 tot en met 23 februari dicht voor het autoverkeer van en naar Strand Nulde. Na 23 februari is Strand Nulde weer bereikbaar. Houd nog wel een paar weken rekening met lange wachtrijen bij het kruispunt.

Het plan, de tekeningen en de planning kunt u bekijken op www.putten.nl/kruispunt.

Gemeente Putten

Klaas Wijma