Altijd op de hoogte van nieuws en informatie van de gemeente

De gemeente Putten deelt dagelijks nieuws en informatie met inwoners, ondernemers en (vrijwilligers)organisaties. U kunt deze informatie tot u nemen op de manier die bij u past. In dit artikel leest u welke communicatiemiddelen wij waarvoor inzetten.

Sociale media

Nieuws van de gemeente Putten leest u als eerst op onze sociale mediakanalen.

• Instagram @gemeenteputten
    Op ons Instagramaccount plaatsen wij vooral eigen berichten in de vorm van foto’s, video’s en stories.
  • Facebook /gemeenteputten
    Naast eigen berichten, delen wij op onze Facebookpagina regelmatig wetenswaardigheden van andere overheden en organisaties die voor Putten van belang zijn.
  • LinkedIn /company/gemeente-putten
    Via onze LinkedInpagina blijft u op de hoogte van vacatures bij de gemeente.
  • YouTube Gemeente Putten
    Interviews, reportages, video’s over grotere projecten en livestreams van bijeenkomsten bekijkt u via ons YouTube-kanaal.
  • X @gem_putten
    X (voorheen: Twitter) zetten wij vooral in bij acute situaties, zoals: crisis, onverwachte wegafsluitingen en storingen.

Online kanalen

Naast de sociale media en de krant zijn onderstaande communicatiemiddelen misschien ook interessant voor u?

• E-mailnieuwsbrief
    Iedere woensdag versturen wij de e-mailnieuwsbrief naar onze abonnees. De nieuwsbrief bestaat uit een compact overzicht van de belangrijkste weekberichten. Abonneer u via www.putten.nl/nieuwsbrief.
  • Website
    Op onze website leest u informatie over onze dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Denk hierbij aan het aanvragen van een identiteitsbewijs, subsidie of regeling. Maar ook (achtergrond)informatie over lopende projecten en regelingen. De website bevat bovendien informatie over het bestuur en de ambtelijke organisatie. U vindt er bijvoorbeeld hoe u in contact komt met raads- en collegeleden. Meer weten? Kijk op www.putten.nl.

U kunt zich op onze website ook abonneren op diverse RSS-feeds. U ontvangt in uw mailbox dan automatisch een melding als wij iets nieuws publiceren. Dit geldt voor onze nieuwsberichten, de columns van burgemeester en wethouders en de besluitenlijsten van het college. Abonneer u op onze RSS-feeds en blijf op de hoogte:

www.putten.nl/nieuws, www.putten.nl/column en www.putten.nl/besluiten.

• Raadsinformatiesysteem
    Wilt u een vergadering van de gemeenteraad of een raadscommissie live volgen of terugkijken? Kijk op www.putten.nl/raadsinformatie. Daar vindt u ook de agenda’s en vergaderstukken.
  • Officiële bekendmakingen
    Wilt u automatisch op de hoogte blijven van berichten over uw buurt? Zoals vergunningen, bouwplannen en lokale regelgeving? Meld u aan voor de e-mailservice op www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt.

Krant

Via de gemeentepagina’s in huis-aan-huisblad De Puttenaer houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen, projecten, activiteiten en bekendmakingen. Ook leest u in deze krant de wekelijkse column Fontanusplein 1 van burgemeester en wethouders.

De Puttenaer wordt elke woensdag huis-aan-huis bezorgd.

Meer weten?

Gemeente Putten