De nieuwe gemeentegids is verschenen

De Gemeentegids 2024 van Putten is nu voor u beschikbaar. De gemeentegids is een handzaam boekje voor elke inwoner die informatie graag op papier tot zich neemt.

Inhoud van de gemeentegids

In de gemeentegids vindt u informatie over de Puttense politiek en het dagelijks bestuur van onze gemeente. Ook geven wij u informatie over de ambtelijke organisatie en bij wie u terecht kunt voor vragen. Daarnaast is de zorgwijzer opgenomen in de gids en staan er adressen in van bedrijven, scholen, verenigingen en clubs in onze gemeente.

Ophalen of thuis laten bezorgen

U kunt de gemeentegids 2024 ophalen bij de welkomstbalie in het gemeentehuis. Bent u niet in de gelegenheid om naar het gemeentehuis te komen? Vraag telefonisch een exemplaar aan of doe dit via onze website. U ontvangt de gids dan per post in uw brievenbus. De gemeentegids kunt u uiteraard ook digitaal lezen via onze website.

Meer informatie:

www.putten.nl/gemeentegids