Help mee aan het verbeteren van onafhankelijke inwonerondersteuning

In elke gemeente kunnen inwoners gratis hulp en ondersteuning krijgen bij hun contact met de gemeente en zorgorganisaties. Dit heet Onafhankelijke Inwoner Ondersteuning (OIO). De inwonerondersteuner werkt niet voor de gemeente en helpt inwoners om de juiste hulp te krijgen.

De gemeente wil graag weten hoe deze hulp het beste aan de inwoners aangeboden kan worden. En of inwoners deze hulp fijn vinden. Door de vragenlijst in te vullen, helpt u om deze ondersteuning nog beter aan te laten sluiten op wat de inwoners nodig hebben en willen.

Waar doet u aan mee?

Onderzoeksbureau ZINZIZ voert dit onderzoek onafhankelijk uit. De vragenlijst kunt u volledig anoniem invullen. Dit betekent dat wij niet kunnen achterhalen wie u bent.

Hoe doet u mee?

Vul de online vragenlijst in op www.putten.nl/onderzoek. Lukt dat niet? Of wilt u hem liever op papier invullen? Dan kunt u de papieren vragenlijst ophalen in het gemeentehuis.

Vragen?

ZINZIZ