Krijg subsidie voor activiteiten bij uw sportclub

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar kan ook helpen bij sociale problemen. Daarom willen wij sportverenigingen stimuleren om activiteiten te organiseren voor inwoners. Hiervoor kunnen sportverenigingen gebruikmaken van de Open Club-subsidie.

Open Club

De subsidieregeling Open Club heeft dit jaar een extra thema. Er is nu meer aandacht voor het welzijn van jongeren. In Putten werken sportverenigingen en gemeente aan een fijne omgeving voor jongeren, zodat ze gezond en veilig kunnen opgroeien. Sportclubs kunnen subsidie krijgen om activiteiten te organiseren die hierbij helpen.

Subsidie aanvragen vanaf 1 maart

Vraag vanaf 1 maart 2024 de subsidie aan voor uw sportvereniging via www.putten.nl/openclub. Hier vindt u ook de voorwaarden. Vult u het aanvraagformulier liever niet online in? Dan kunt ook een formulier ophalen bij de Servicebalie in het gemeentehuis.

Vragen?

Ellis Drost-Van de Kraats