Moeite om de gemeentelijke belastingen te betalen?

Het betalen van gemeentelijke belastingen kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen beschikbaar om u te ondersteunen bij het betalen van uw belastingen en het omgaan met financiële moeilijkheden.

Ik wil graag een betalingsregeling

U kunt wel betalen, maar niet in één keer. Vul dan online het formulier betalingsregeling in. Via DigiD of eHerkenning kunt u dan een betalingsregeling aanvragen. U kunt ook het formulier ophalen in het gemeentehuis.

Meer lezen: www.putten.nl/betalingsregeling

Kom ik voor kwijtschelding in aanmerking?

Kunt u de aanslag gemeentebelastingen niet betalen door een laag inkomen? Vraag een kwijtschelding aan. De gemeente houdt rekening met uw inkomen, uitgaven en bezittingen. Kijk voordat u de aanvraag invult op onze website. Hier kunt u lezen wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor kwijtschelding.

Meer lezen: www.putten.nl/kwijtschelding

Ik heb hulp nodig bij mijn (digitale) administratie

Kunt u hulp gebruiken bij bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen, een uitkering of bij andere formulieren? Dan kunt u terecht bij het Financieel Café in Stroud (Brinkstraat 91). Het Financieel Café is dinsdag open van 17.30 tot 18.30 en woensdag van 09.30 tot 12.00 uur.

Contact Financieel Cafe: www.stimenz.nl/financieel-café-putten(088) 784 64 64

Ik heb hulp nodig omdat ik schulden heb

Soms is het lastig om schulden te hebben en komt u er even niet meer uit. De medewerkers van het Stimenz helpen u graag. Zij denken met u mee om uw vraag zo goed mogelijk aan te kunnen pakken.

Meer lezen: www.stimenz.nl/putten

Ik weet niet waar ik moet zijn

Komt u er (digitaal) niet uit? Neem contact op met de gemeente Putten.

Gemeente Putten

W. Besselsen