Onthulling routepaneel voor Veluwse Hanzestories

Wethouder ’t Jong heeft samen met wethouder Van Veen, Gemeente Ermelo, één van de vijf routepanelen voor de Veluwse Hanzestories onthuld. Daarmee opent de regio Noord-Veluwe haar deuren voor een reis door de geschiedenis via de Veluwse Hanzestories.

Routes

De Veluwse Hanzestories bestaat uit drie fietsroutes en twee wandelroutes. Deze routes lopen door verschillende gemeenten. Ondertussen leert u verschillende weetjes over het gebied tijdens de Hanzetijd. Ook rond gemeenten Putten en Ermelo is een route opgezet. De route is 23 kilometer lang en kan u fietsend verkennen.

Reis door de tijd

De Veluwse Hanzestories is ontwikkeld met de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Met de web app vragen we aandacht voor de geschiedenis van de Hanzesteden in de regio. Door de web app kunt u een digitale reis door de tijd maken.

Doe gratis mee

www.veluwehanzestories.nl