Onthulling toeristische informatieschermen in centrum Putten

Op donderdag 28 maart heeft wethouder ’t Jong samen met Suzanne van den Bor van VVV Putten een nieuw digitaal beeldscherm bij het gemeentehuis onthuld. Dit is één van de twee nieuwe beeldschermen met toeristische informatie. Er hangt één scherm bij het gemeentehuis. Het andere scherm hangt bij VVV Putten.

Toeristische informatie

Op de schermen kunt u actuele informatie over evenementen, activiteiten en toeristische routes zien. De digitale schermen zijn een vervanging van de verouderde lichtkranten. Deze lichtkranten werden tot voor kort op verschillende plekken in Putten gebruikt om toeristische informatie bekend te maken.

Op maat

Doordat de schermen digitaal zijn, kan de zichtbare informatie afwisselen. Hierdoor wordt de informatie ‘op maat’ aangeboden. De borden zijn van buitenaf te zien en hangen bij het marktplein, een drukbezochte plek. Hierdoor kan iedereen de informatie op een laagdrempelige manier lezen. Zo kunnen bezoekers en inwoners, ook als VVV Putten dicht is, de toeristische informatie bekijken.

Test

De twee beeldschermen aan het marktplein zijn onderdeel van een test. De komende tijd onderzoeken wij samen met VVV Putten en de leveranciers wat de resultaten zijn van de nieuwe schermen. Als de beeldschermen een succes zijn, hopen we nog meer schermen te plaatsen op drukbezochte plekken in Putten.