Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Handige linken

 • Veluwe Duurzaam

  Gemeente Putten heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Niet alleen binnen haar eigen organisatie, maar ook bewoners en bedrijven willen meewerken naar een meer duurzame gemeente. En dat is mooi, want alleen samen komen we verder!

 • Milieucentraal

  Alles over energie en milieu in het dagelijks leven.

 • Zonatlas

  Profiteer meer van zon! Veel Puttense daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie! Uw dak ook? Zonatlas is de website waarop u in één oogopslag kunt zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie.

 • Nationale Duurzame huizen route

  Veel huiseigenaren willen aan de slag met het energiezuinig maken van hun woning, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Een verhaal van iemand uit de buurt levert nuttige informatie op over verbruik, comfort en allerlei praktische zaken.
  Via de website is het mogelijk om vragen te stellen aan huiseigenaren, die duurzame maatregelen hebben getroffen. Zo kunnen zij hun kennis en ervaringen delen en andere huiseigenaren inspireren.

 • Duurzaamheidskrant

  Deze informatiekrant over 'Duurzaam wonen' biedt informatie en inspiratie over de mogelijkheden bij het energiezuinig maken van uw woning.