Denk online mee met de planvorming van bedrijventerrein Henslare

Tijdens bijeenkomsten over de ontwikkeling van bedrijventerrein Henslare hebt u informatie gekregen over de voorbereiding van het plan. U hebt vanaf nu ook de mogelijkheid om digitaal mee te doen met de planvorming.

Wij horen graag uw mening over het toekomstige bedrijventerrein Henslare. Dit doet u als volgt:

  • Via de website kunt u tot 19 november 2021 online uw mening geven.
  • Op de website ziet u een plattegrond van de huidige situatie. Hierop is een indicatie gegeven van het nieuwe bedrijventerrein.
  • U kunt bijvoorbeeld ideeën, zorgen of wensen achterlaten op de website via het opmerkingenformulier dat op uw scherm verschijnt. Ook kunt u foto’s of andere bestanden toevoegen.

Het formulier werkt het beste door de website via een computer te bezoeken. Via telefoon of tablet werkt deze toepassing minder goed.

Alle reacties worden verzameld en na 19 november op de website geplaatst. Met uw informatie kunnen we het voorstel voor een bedrijventerrein aanvullen en zo mogelijk verbeteren. Zodoende kan de gemeenteraad een afgewogen besluit nemen. 

Meer achtergrondinformatie vindt u via de video op ons YouTube-kanaal.

Wilt u uw reactie op een andere manier geven?

Dan kunt u vóór 19 november een e-mail sturen met uw reactie naar aglasbergen@putten.nl of een brief sturen naar Postbus 400, 3880 AK Putten