Ontwikkelingsplan Husselsesteeg

De recreatieterreinen Hilary’s Camping (Husselsesteeg 22) en Camping ’t Goorzicht (Husselsesteeg 24) krijgen een woonbestemming. Op basis van het stedenbouwkundig plan kunnen er 36 nieuwe woningen worden gebouwd. U kunt kennisnemen van het plan via een online presentatie.

Het plan in een notendop

  • Bij het maken van het nieuwe plan is veel aandacht besteed aan een goede inpassing in de omgeving. Dit heeft geresulteerd in een plan waarin:
  • veel aandacht is voor het bestaande landschap en haar groene kenmerken;
  • de woningen een landelijke uitstraling krijgen;
  • de woningen duurzaam en gasloos ontwikkeld worden;
  • het woningplan volgens het principe ‘natuurinclusief’ ontwikkeld wordt.

Het plan inzien

Uiteraard hadden wij graag het plan graag in het gemeentehuis aan geïnteresseerden willen presenteren. Maar door het coronavirus is dit helaas niet mogelijk. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om online kennis te nemen van het ontwikkelingsplan. Tom Bullens, stedenbouwkundige van Vollmer & Partners Stedenbouw en Landschap uit Amersfoort, presenteert de inhoud van het plan. U bekijkt de online presentatie via www.putten.nl/film-husselsesteeg.

Geef uw reactie

U kunt reageren op het plan door het reactieformulier in te vullen. Het invullen van het formulier kan tot woensdag 8 juli 2020. De binnengekomen reacties worden door ons samengevat en van een beantwoording voorzien. U krijgt weer een bericht van ons als wij de beantwoording op de binnengekomen reacties klaar hebben.  

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Doornbos via telefoonnummer (0341) 359 731.