Informatieavond Postweg en Drieseweg donderdag 20 december 2018

De Postweg en Drieseweg krijgen halverwege 2019 een nieuw wegdek. In januari beginnen de nutsbedrijven met het vervangen van de elektra-, gas- en waterleidingen. Wij willen u vooraf informeren over de werkzaamheden en onze plannen. Ook vragen wij u mee te denken over het kleur- en materiaalgebruik van het nieuwe wegdek, maatregelen op kruisingen en openbare straatverlichting.

Informatieavond 20 december 2018

Donderdag 20 december 2018 is er een informatieavond over de werkzaamheden aan de Postweg en Drieseweg. De informatieavond wordt georganiseerd in Stroud (Brinkstraat 91). U bent vanaf 19.15 uur welkom voor een kopje koffie. Het programma begint om 19.30 uur.

Opzet van de avond

Tijdens het eerste deel van de avond praten wij u bij over de inhoud van de werkzaamheden en onze plannen. De plannen hebben we de afgelopen maanden met 4 bewonersvertegenwoordigers voorbereid. Na 20.00 uur kunt u voor specifieke vragen terecht bij de informatietafels. Op die manier kunt u zich laten informeren over het werk bij u voor de deur. Ook vragen wij uw mening over asfalt of klinkers, wel of geen plateaus en openbare straatverlichting. In de periode tussen 10 en 20 december kunt u de verschillende soorten verlichting alvast ervaren in uw straat. Tijdens de informatieavond horen wij graag wat u het beste is bevallen.

Meer informatie

U kunt de plannen alvast bekijken via www.putten.nl/postweg-drieseweg. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de heer J.J. van den Hoek via telefoonnummer (0341) 359 761 of via de email jjvdhoek@putten.nl.