Reconstructie Waterweg en Zuiderzeestraatweg: update verkeerssituatie

De gemeente Putten vernieuwt de Waterweg en de Zuiderzeestraatweg. In dit bericht leest u over de verkeerssituatie tijdens en na de bouwvak 2022.

Verkeerssituatie van 23 juli tot 15 augustus 2022 (bouwvak)

• De route A28 – Ermelo via de Waterweg is open voor verkeer.
  • Een deel van de Zuiderzeestraatweg is afgesloten. Het gaat om het weggedeelte vanaf de Waterweg tot het kruispunt Zuiderzeestraatweg, Vanenburgerallee en Kuiterweg.
  • Het kruispunt Zuiderzeestraatweg, Vanenburgerallee en Kuiterweg zelf is open.

Plattegrond verkeerssituatie van 23 juli tot 15 augustus 2022

Verkeerssituatie vanaf maandag 15 augustus tot uiterlijk oktober 2022

• Een deel van de Zuiderzeestraatweg is afgesloten. Het gaat om het weggedeelte vanaf de Waterweg tot en met het kruispunt Zuiderzeestraatweg, Vanenburgerallee en Kuiterweg.
  • Let op: na de bouwvak is dus ook het kruispunt Zuiderzeestraatweg, Vanenburgerallee en Kuiterweg afgesloten voor verkeer.
  • Gele borden geven de omleidingsroutes aan voor verkeer tussen Putten en Strand Nulde.
  • Deze laatste werkzaamheden zijn uiterlijk in oktober 2022 klaar.

Plattegrond met afgesloten weggedeelte vanaf 15 augustus tot uiterlijk oktober 2022

Informatie voor vrachtverkeer (A28)

• Vrachtverkeer volgt gedurende de hele periode de officiële aanrijroute (ANWB-borden) van en naar de snelweg A28 via de provinciale weg:
  • Afslag 9 (Nijkerk) voor de richting Nijkerk – Amersfoort.
  • Afslag 12 (Ermelo) voor de richting Harderwijk – Zwolle.