Gemeente huurt voormalige ABN-AMRO gebouw

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 25 juni 2018 besloten vanaf 1 september 2018 het voormalige ABN-AMRO gebouw te huren aan de Verlengde Dorpsstraat 3 in Putten.

Voormalige ABN AMRO-gebouwMet de huidige eigenaar is overeengekomen dat de gemeente dit gebouw tijdens de renovatie van het gemeentehuis kan huren en vanaf juli 2018 het gebouw gereed kan maken om hier de gemeentelijke publieksbalies te vestigen.

Tijdelijke huisvesting

Vanaf 3 september 2018 start de renovatie van het gemeentehuis. Tijdens de werkzaamheden maakt de gemeentelijke organisatie tijdelijk gebruik van 3 locaties. De werkplekken van de gemeentelijke organisatie zijn verdeeld over een kantoor op de locatie van De Vanenburg en het voormalige politiebureau aan de Brinkstraat. In tegenstelling tot eerdere berichten komen op deze locaties geen publieksbalies meer.

Publieksbalies

De publieksbalies worden ingericht in het voormalige ABN-AMRO gebouw in het centrum. “We zijn blij met deze mogelijkheid. De centrale ligging van het gebouw sluit goed aan bij onze wens om de vertrouwde gemeentelijke diensten blijvend vanuit het centrum aan onze inwoners aan te bieden”, aldus wethouder Koekkoek.

Planning

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen om de 3 locaties in te richten voor gebruik. Half augustus volgt meer informatie over de bereikbaarheid van de gemeente en vanaf welke datum inwoners terecht kunnen in het kantoor aan de Verlengde Dorppsstraat 3 in Putten.