Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Groenrenovatie Voorthuizerstraat

Op dinsdagavond 19 juni 2018 heeft de gemeente een bewonersavond georganiseerd over de groeninrichting aan de Voorthuizerstraat.

Een landschapsarchitect heeft het voorlopig ontwerp gepresenteerd. In het voorlopig ontwerp is uitgegaan van de nieuwe situatie. Het nieuwe groen moet niet alleen mooi worden, maar ook onderhoudskosten, veiligheid en natuur spelen een belangrijke rol. Op deze avond konden bewoners en gebruikers van de Voorthuizerstraat hun reactie geven op het ontwerp van de groenrenovatie Voorthuizerstraat. Het voorlopig ontwerp kunt u hieronder downloaden.

Heeft u ook een uitnodiging gehad voor deze avond, maar was u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u nog tot en met woensdag 4 juli 2018 uw wensen, ideeën en tips op het ontwerp mailen naar groenrenovatie@putten.nl. Zodra alle reacties zijn ontvangen, worden deze samengevat en gebundeld. Wij nemen uw ideeën mee in een eigentijds, duurzaam en gezond ontwerp.

Mocht u vragen hebben over de groenrenovatie aan de Voorthuizerstraat, neemt u dan gerust contact op met Annemarie Onderwaater-Keern via groenrenovatie@putten.nl.

>> Voorlopig ontwerp groenrenovatie Voorthuizerstraat (PDF, 1,72MB)