Displays en Ecobins (sandwichborden)

Ecobin Nederland B.V. verzorgt in de gemeente Putten de buitenreclame op Displays, die aan lantaarnpalen langs de in- en uitvalswegen zijn bevestigd en op de Ecobin reclamezuilen/afvalbakken, die in het centrum staan.

Deze promotievorm is beschikbaar voor zowel commerciële als niet commerciële partijen. Voor lokale verenigingen en charitatieve instellingen geldt een gereduceerd tarief.

Het formaat van de te plaatsen posters is A1 (594 x 840mm).

Ecobin plaatst en verwijderd de posters op de overeengekomen data. Posters worden door Ecobin beschermd, zodat weer en wind geen invloed hebben op de zichtbaarheid van de uitingen.

Per periode kunnen 4 series van elk 25 posters geplaatst worden; één serie bestaat uit 16 posters op de Displays aan de in- en uitvalswegen en 9 posters verdeeld over de in het centrum geplaatste Ecobins. In het centrum kunnen ook reclamevlakken per stuk gehuurd worden.

Aanvraag

Voor reserveringen en informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met Ecobin Advertising. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op http://www.ecobin.nl/

Wij verzoeken u om zo spoedig mogelijk te reserveren. Reserveringen worden in volgorde van binnenkomst ingepland. Ecobin Nederland B.V. heeft het recht om posters niet te plaatsen indien deze in strijd zijn met de overeenkomst met de gemeente Putten.