Antireclamesticker

U kunt bij de gemeente een antireclamesticker ophalen als u geen ongeadresseerde post, zoals reclamefolders, meer wilt ontvangen. 

  • Met een Nee-Nee-sticker krijgt u geen reclame en huis-aan-huisbladen meer. 
  • Met de Nee-Ja-sticker krijgt u nog wel de huis-aan-huisbladen, maar geen reclamefolders meer. 

De antireclamesticker kunt u gratis ophalen bij de gemeente. U kunt de antireclamesticker ook tegen kosten online bestellen via www.neeneeneeja.nl

In de gemeente Putten heeft u geen Ja-Ja-Sticker nodig als u huis-aan-huisbladen en reclamefolder wilt ontvangen. Deze ontvangt u gewoon zonder sticker. 

Verspreiders

Verspreiders van folders in Putten (voor zover bekend bij de gemeente):

Klachten

Als u een sticker hebt geplakt op uw brievenbus, en toch nog reclamedrukwerk ontvangt, kunt u telefonisch een klacht indienen bij de adverteerder of de verspreider. Het adres van de adverteerder hoort op de folder te staan, zodat u het drukwerk ook gemakkelijk 'Retour afzender' kunt sturen, en vaak staat er ook een telefoonnummer van de verspreider op. De adverteerder of de verspreider is verplicht de klacht te onderzoeken en binnen vier weken antwoord te geven. Is het antwoord niet op tijd, of is de klacht niet naar tevredenheid afgehandeld, dan kunt u binnen vier weken een klacht indienen bij de Reclame Code Commissie via www.reclamecode.nl of door een brief te sturen naar: Reclame Code Commissie, Postbus 75684, 1070 AR Amsterdam.

Ook met klachten over het niet lukken van afmelden voor geadresseerd reclamedrukwerk van bedrijven waar u geen klant (meer) bent kunt u bij de Reclame Code Commissie terecht, of bij www.consuwijzer.nl voor bedrijven waar u wel klant bij bent geweest, of ooit uw adresgegevens heeft achtergelaten.

Contactgegevens

T (0341) 359 611