Antireclamesticker

U kunt bij de gemeente een antireclamesticker ophalen als u geen ongeadresseerde post, zoals reclamefolders, meer wilt ontvangen. 

  • Met een Nee-Nee-sticker krijgt u geen reclame en huis-aan-huisbladen meer. 
  • Met de Nee-Ja-sticker krijgt u nog wel de huis-aan-huisbladen, maar geen reclamefolders meer. 

De antireclamesticker kunt u gratis ophalen bij de gemeente. U kunt de antireclamesticker ook tegen kosten online bestellen via www.neeneeneeja.nl

In de gemeente Putten heeft u geen Ja-Ja-Sticker nodig als u huis-aan-huisbladen en reclamefolder wilt ontvangen. Deze ontvangt u gewoon zonder sticker. 

Verspreiders

Verspreiders van folders in Putten (voor zover bekend bij de gemeente):

  • BDU Uitgeverij (veelal samen met de Puttenaer)
  • Van de Kamp verspreidingen uit Voorthuizen
  • Netwerk VSP (gesealde folders)

Klachten

Heeft u een sticker op uw brievenbus en ontvangt u toch nog reclamedrukwerk? Geef dit dan door bij de adverteerder of de verspreider en stuur het drukwerk “retour afzender”. Het adres van de adverteerder staat op de folder. Vaak staat ook het telefoonnummer van de verspreider erop.

De adverteerder of de verspreider is verplicht de klacht te onderzoeken en binnen vier weken antwoord te geven. Is het antwoord niet op tijd, of is de klacht niet naar tevredenheid afgehandeld? Dien dan binnen vier weken een klacht in bij de Reclame Code Commissie via www.reclamecode.nl. Of stuur een brief naar: Reclame Code Commissie, Postbus 75684, 1070 AR Amsterdam.

Lukt het niet om u af te melden voor geadresseerde reclamedrukwerk van bedrijven waar u geen klant bent? Dan kunt u ook terecht bij Reclame Code Commissie. Ga naar www.consuwijzer.nl als het gaat om bedrijven waar u wel klant bent geweest of ooit uw adresgegevens heeft achtergelaten.

Contactgegevens

T (0341) 359 611