Inkoop en aanbesteden

De gemeente Putten stelt op deze pagina belangrijke informatie voor u beschikbaar op het gebied van inkoop en aanbesteden. Deze informatie is bedoeld voor ondernemers die een zakelijke relatie met de gemeente hebben of tot stand willen brengen. Als gemeente zijn we aangesloten bij Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV).

Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV)

Gemeente Putten werkt met andere gemeenten op de Noord-Veluwe samen op het gebied van inkoop. Dit onder de naam Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV). Vanuit efficiency en effectiviteit koopt de gemeente Putten regelmatig gezamenlijk met andere gemeenten in. Het inkoopbeleid en de toegepaste inkoopvoorwaarden vindt u op de ISNV-website. Het inkoopbeleid geeft sturing aan de manier waarop we inkopen.

Naar website Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV)

Zaken doen met de gemeente Putten?

Wilt u zaken doen met de gemeente Putten? Of zoekt u de diensten, leveringen of werken die de gemeente gezamenlijk wil aanbesteden? Hiervoor kijkt u op:

  • De inkoopkalender van ISNV voor gezamenlijke aanbestedingen vindt u op de website van ISNV.
  • Openbare aanbestedingen van de gemeente Putten vindt u op TenderNed: www.tenderned.nl
  • Wilt u in aanmerking komen om benaderd te worden voor lokale inkoop- en aanbestedingstrajecten van de gemeente Putten? Dan kunt u in het aanmeldformulier voor ondernemers uw bedrijfsgegevens doorgeven. Wij nemen uw bedrijf dan op in onze ondernemerslijst. Op deze manier kunnen onze inkopers u uitnodigen voor inkoop- en aanbestedingstrajecten. Opname in onze ondernemerslijst biedt geen garantie om uitgenodigd te worden. Uw onderneming wordt opgenomen in een lijst met andere aanbieders waaruit inkopers een beroep op kunnen doen.

Klachten over aanbestedingen

Heeft u een klacht over een concrete aanbesteding? Volg de klachtenprocedure op de de website van ISNV.

Informatie en contact

Heeft u vragen over het inkoopbeleid en de werkwijze rondom aanbestedingen? Neem contact op met onze inkoopadviseur via e-mailadres inkoop@putten.nl of bel (0341) 359 797.