Wie zijn wij

Foto van combinatiefunctionarissenMet ingang van 2013 zijn wij de nieuwe Combinatiefunctionarissen Cultuur. Als spin in het culturele web houden we ons actief bezig met Kunst en Cultuur in de gemeente Putten. Met CultuurPutten als platform kunnen we ons optimaal inzetten om het culturele klimaat in Putten verder uit te bouwen.

Mijn naam is……

.......... Roelinka Schouwstra en ik ben Combinatiefunctionaris Cultuur in de gemeente Putten. Vanaf 2007 ben ik bij diverse culturele instellingen op de Veluwe werkzaam geweest, als PR-medewerker en educatief medewerker. Vanaf mei 2012 ben ik projectleider bij het Servicepunt Amateurkunst. Vanuit het Servicepunt zet ik me in voor amateurkunstenaars in groepsverband, zoals koren, toneelverenigingen en bandjes, maar ook voor individuele kunstenaars, zoals beeldend kunstenaars en muzikanten. Men kan bij mij terecht voor advies op gebied van logistieke, organisatorische, facilitaire en financiële vraagstukken. De uitdaging zie ik in het verbinden van diverse activiteiten en disciplines op gebied van Kunst en Cultuur. In mijn vrije tijd speel ik bij een toneelvereniging en speel ik gitaar.

Voor vragen ben ik te bereiken op telefoonnummer 06 417 82343.

.......... Robert Vroegindeweij en ik ben Combinatiefunctionaris Cultuur in de gemeente Putten. Sinds 2009 ben ik Projectleider Kunst & Cultuureducatie, professioneel musicus en cultuurliefhebber in hart en nieren. Mijn passie ligt in het overdragen van kunst en cultuur. Vooral naar kinderen. Zij zijn de nieuwe creatieve, flexibele, innovatieve burgers van de toekomst. Met Kunst & Cultuuronderwijs leg je hiervoor een stevige basis waar je je leven lang plezier van hebt. Als verbinder en netwerker wil ik me inzetten om het culturele klimaat in Putten te ondersteunen en te inspireren.

Voor vragen ben ik te bereiken op telefoonnummer 06 466 66 534.