Burgerplatform op maandag 5 november 2018

We kennen haar niet. Er is niets aan haar te zien. De ogen gaan verstopt achter een bril. De glazen reflecteren.

Kom op verhaal op ons burgerplatform

Misschien is ze eenzaam. Misschien heeft ze zorg nodig. Mogelijk reiken haar mogelijkheden niet ver genoeg om deel te nemen aan de maatschappij. Misschien heeft ze schulden; of kan ze niet goed omgaan met geld. Misschien is zij laaggeletterd en snapt zij nies van officiële brieven. Misschien bent u het.

We kennen haar niet. Zoals zovelen. Want ze zijn er, de eenzamen, de afhankelijken, de mensen die in het woud van regels en wetten de weg maar moeilijk kunnen vinden. Ook in Putten. Het zijn de mensen in onze samenleving die een steun in de rug nodig hebben, even het zetje in de goede richting.

De participatieraad komt op voor die mensen. Hij geeft adviezen aan het college van burgemeester en wethouders. Samen proberen we te werken aan een rechtvaardiger maatschappij. Maar daarvoor moeten wij elkaar ontmoeten, het verhaal horen achter de lastige situatie, achter de zorg, achter de hulpverlening; het verhaal van de kwetsbaarheid. Hoe beter wij uw verhaal kennen, hoe beter wij kunnen adviseren.

Daarom nodigen wij u uit bij ons op verhaal te komen. Wij bieden u een platform.

Op maandag 5 november 2018 bent u van harte welkom in Stroud, van 19.30 uur tot 21.00 uur.

U hoeft uw verhaal niet te delen met velen. In een veilige omgeving kunt u uw verhaal kwijt. Uw verhaal is meer dan een formulier, meer dan een dossier, meer dan een brief. In uw verhaal zit uzelf!

Graag tot ziens op 5 november in Stroud, Brinkstraat 91, 3881 BP Putten.