Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Gemeentegids

De gemeentegids informeert u over de dienstverlening van de gemeente en het gemeentebestuur. Ook is de zorgwijzer opgenomen. De foto’s in de gemeentegids zijn elk jaar (grotendeels) afkomstig van inwoners van de gemeente Putten.

Digigids

Deze digigids is de digitale versie van de papieren gemeentegids. Ook de zorgwijzer is opgenomen in deze digitale versie. Via de zoekfunctie kunt u gemakkelijk informatie opzoeken over diverse instanties, hulpverleners, zorginstellingen, kerken, scholen, stichtingen, verenigingen en gemeentelijke informatie.

Ga naar de gemeentegids

Gemeentegids e-Book

Het e-Book is de digitale versie van de papieren gemeentegids. Ook de zorgwijzer is opgenomen in deze versie. Het e-Book kunt u net als de gemeentegids doorbladeren.

Ga naar het e-Book

Uitgiftepunten Gemeentegids

U kunt de Gemeentegids ophalen bij een van de onderstaande locaties. De gemeentegids verspreiden wij niet meer huis-aan-huis.

• Gemeente Putten, Fontanusplein 1
  • VVV Putten, Kerkplein 15
  • Welzijn Putten, Brinkstraat 91
  • Bibliotheek Putten, Brinkstraat 56
  • Chr. Bibliotheek De Aker, Fontanusplein 2
  • Chr. Bibliotheek Huinen, Huinerschoolweg 3
  • Gezondheidscentrum Da Costa, Klaas Frisohof 20
  • Zorggroep Noordwest-Veluwe, locatie De Schauw, Schauwplein 27
  • Zorggroep Noordwest-Veluwe, locatie Elim, Engweg 46

Wijzigingen doorgeven

Het gebeurt regelmatig dat er iets verandert. Bijvoorbeeld een adres of een contactpersoon van een vereniging. U kunt wijzigingen doorgeven aan FMR Producties, de uitgever van de gemeentegids. Dit kan via de knop ‘Uw vermelding’ op www.lokaaltotaal.nl/putten of door een e-mail te sturen naar az@lokaaltotaal.nl.