Gemeentegids

De gemeentegids informeert u over de dienstverlening van de gemeente en het gemeentebestuur. Ook is de zorgwijzer opgenomen in de nieuwe gids en staan er adressen in van bedrijven, scholen, verenigingen en clubs in onze gemeente. De gemeentegids 2023 verschijnt naar verwachting eind oktober of begin november 2022.

Haal een gemeentegids op bij het gemeentehuis

De gemeentegids verspreiden wij dit jaar via één uitgiftepunt: het gemeentehuis. Zodra de gemeentegids is verschenen, kunt u een exemplaar ophalen.

Vraag de gemeentegids aan

Bent u niet in de gelegenheid om de gemeentegids op te halen? Vraag dan een exemplaar aan via onderstaande link. U ontvangt de gemeentegids gratis per post in uw brievenbus. U kunt ons ook bellen om een gemeentegids aan te vragen: (0341) 359 611.

 Ik wil de gemeentegids ontvangen

Gemeentegids e-book

Het e-book is de digitale versie van de papieren gemeentegids. Ook de zorgwijzer is opgenomen in deze versie. Het e-book kunt u net als de gemeentegids doorbladeren.

 Ga naar het e-Book

Digigids

Deze digigids is de digitale versie van de papieren gemeentegids. Ook de zorgwijzer is opgenomen in deze digitale versie. Via de zoekfunctie kunt u gemakkelijk informatie opzoeken over diverse instanties, hulpverleners, zorginstellingen, kerken, scholen, stichtingen, verenigingen en gemeentelijke informatie.

 Ga naar de gemeentegids

Wijzigingen doorgeven

Het gebeurt regelmatig dat er iets verandert. Bijvoorbeeld een adres of een contactpersoon van een vereniging. U kunt wijzigingen doorgeven aan FMR Producties LokaalTotaal, de uitgever van de gemeentegids. Dit kan via de knop ‘Uw vermelding’ op www.lokaaltotaal.nl/putten of door een e-mail te sturen naar az@lokaaltotaal.nl.

Advertentie- en acquisitiefraude, valse facturen

Het komt helaas regelmatig voor dat malafide advertentieverkopers zeggen te werken voor een gemeentelijke uitgave zoals de gemeentegids.

Lees meer