Toeslagenaffaire

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? Tot en met 2 januari 2024 kon u zich aanmelden. Is dit niet gelukt? U kunt contact opnemen met W. Ouwerkerk, consulent samenleving van de gemeente Putten. Via telefoonnummer: (0341) 359 638 of mailen naar: wouwerkerk@putten.nl.

 • Kindregeling voor kinderen van gedupeerde ouders

  Niet alleen ouders hebben de gevolgen meegemaakt van de problemen met de terugvordering van de kinderopvangtoeslag. Ook een groot deel van hun kinderen heeft stress meegemaakt. Daarom heeft het Rijk de kindregeling in het leven geroepen.

 • Putten helpt slachtoffers toeslagenaffaire

  In Nederland zijn duizenden ouders slachtoffer geworden van de kinderopvangtoeslagaffaire. De gemeente biedt brede ondersteuning aan gedupeerden, mogelijke gedupeerden en hun kinderen.

 • Kindregeling voor jou

  Ontdek de hulp die jij nodig hebt. De kindregeling is er speciaal voor jou. Je vindt hier alle informatie over de hulp die jou verder kan helpen. Voor nu en voor je toekomst.

 • Ex-toeslagpartners

  Sinds juli 2023 bestaat er ook een herstelregeling voor ex-toeslagpartners van gedupeerde ouders. Vanaf september 2023 ontvangen de eerste ex-toeslagpartners die bij de Belastingdienst bekend zijn een brief om zich aan te melden voor deze regeling. U hoeft hiervoor niets te doen.