Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de digitale nieuwsbrief van de gemeente Putten. De nieuwsbrief wordt wekelijks op woensdag verzonden. U ontvangt de nieuwsbrief per e-mail. Wij vragen alleen uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Wij gebruiken deze gegevens om de nieuwsbrief persoonlijk naar u te kunnen versturen. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en niet gebruikt voor andere doeleinden dan de digitale nieuwsbrief van de gemeente Putten.

Aanmelden nieuwsbrief

Twitter

De gemeente Putten is ook te volgen via Twitter: @gem_putten. Twitterberichten oftewel tweets worden o.a. gebruikt om nieuwsberichten, wegafsluitingen en vacatures onder de aandacht te brengen.

Aanmelden?

U kunt u gratis registreren voor een Twitter-account via http://www.twitter.com/. Vervolgens kunt u u aanmelden voor de berichten van de gemeente via www.twitter.com/gem_putten. Om de aanmelding af te ronden, klikt u op de knop 'Follow' of Volgen.

Facebook

De gemeente Putten heeft ook een berichtenpagina op Facebook. Op Facebook worden o.a. berichten geplaatst over evenementen, bijeenkomsten en andere activiteiten.

Aanmelden?

U kunt u gratis registreren voor een Facebook-account via http://www.facebook.com/. Vervolgens kunt u fan worden van de gemeente via http://www.facebook.com/pages/Gemeente-Putten/180245712088308. Klik op de knop “Vind ik leuk” om berichten van de gemeente te kunnen volgen.

Berichten over uw buurt

Blijf op de hoogte en abonneer u op de berichtenservice “Berichten over uw buurt” van Overheid.nl. Via de website Overheid.nl kunt u u abonneren op onderstaande publicaties:

  • verordeningen
  • beleidsregels
  • overige besluiten van algemene strekking
  • ruimtelijk en overige plannen
  • overige overheidsinformatie
  • beschikkingen

Behalve van de gemeente kunnen berichten over uw buurt ook afkomstig zijn van andere overheidsorganisaties zoals de Provincie, Regionaal Samenwerkingsorganen, Rijkswaterstaat en het Waterschap.

Ik wil mij aanmelden voor de berichtenservice "Berichten over uw buurt".