Bekendmakingen

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld. Of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. Ook nieuwe en aangepaste verordeningen vallen onder deze besluiten. Al deze besluiten maken we officieel bekend. Dit doen we online via Overheid.nl. Als extra service voor mensen die minder digitaal vaardig zijn, publiceren wij elke week de bekendmakingen op onze informatiepagina in De Puttenaer.

Op Overheid.nl kunt u zich:

Als extra service voor mensen die minder digitaal vaardig zijn, publiceren wij de bekendmakingen elke week op onze informatiepagina in De Puttenaer.

Wilt u ruimtelijke plannen bekijken? Dat kan via www.ruimtelijkeplannen.nl. Op die website vindt u bijna alle bestemmingsplannen en ruimtelijke plannen van gemeente Putten die nu gelden.