Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Bekendmakingen

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld. Of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. Ook nieuwe en aangepaste verordeningen vallen onder deze besluiten. Al deze besluiten maken we officieel bekend. Dit doen we online via Overheid.nl. Daarnaast zijn er bekendmakingen die niet op Overheid.nl verschijnen. Denk aan vooraankondigingen van ruimtelijke plannen en ontwerpplannen. Deze bekendmakingen publiceren wij op onze eigen website. Als extra service voor mensen die minder digitaal vaardig zijn, publiceren wij bovendien elke week de bekendmakingen op onze informatiepagina in De Puttenaer.

• Bekendmakingen op Overheid.nl

Op Overheid.nl kunt u zich abonneren op bekendmakingen van de gemeente Putten.

• Aanvullende bekendmakingen op Putten.nl

Op Putten.nl publiceren wij bekendmakingen die niet op Overheid.nl verschijnen. Denk hierbij aan vooraankondigingen van bestemmingsplannen, ontwerpwijzigingsplannen, ontwerpverkeersbesluiten en marktvergunningen. Op de pagina 'Aanvullende bekendmakingen op Putten.nl' ziet u de actuele bekendmakingen waarvan de reactietermijn nog niet is verstreken. U kunt hier nog op reageren. Oudere bekendmakingen kunt u tot 6 maanden terugzoeken via de zoekfunctie.