Zien & Doen in Putten

Wat is er allemaal te zien en te doen in Putten?

Foto van het VVV-kantoor

Putten heeft een keur aan activiteiten. Het gezellige dorpscentrum biedt volop mogelijkheden om uitgebreid te winkelen. Cultureel Centrum Stroud biedt jaarlijks een uitgebreid programma aan theatervoorstellingen. De Bostoren is een verborgen schat op landgoed Schovenhorst. Beklim deze unieke 40 meter hoge bostoren en verbaas je over het prachtige uitzicht. Bij Bosbad Putten kun je onbeschaamd genieten van een prachtig buitenbad met glijbaan en duikplanken, de luxe van het subtropische bad en de sauna en jacuzzi’s. Niets leukers dan met een groep avontuurlijk buiten te zijn. Wat dacht je ervan om samen met je kinderen de kinderroute van 1,3 km in het Putterbos te wandelen (download de route voor een extra beleving), of met een gehuurde boot de randmeren te verkennen? Kortom: In Putten is er altijd wat te doen. Op de website van de VVV vind je leuke ideeën.

De Puttense Markt

Iedere woensdagochtend is er van 08.00 uur tot 13.00 uur een grote warenmarkt in Putten. De jaarlijkse Ossenmarkt op de 2e woensdag in oktober trekt veel bezoekers.

Kijk voor meer informatie op de website De Puttense Markt.

Evenementen

Zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen worden er in Putten vele leuke evenementen georganiseerd. Op de website van de VVV vind je ideeën voor een geslaagd dagje uit, restaurants, overnachtingsmogelijkheden en winkels.

Putten Bomendorp

Geniet van de prachtige bosrijke omgeving van Putten! Wandel tussen de oeroude bomen en leer er alles over van een boswachter. Bent u er al klaar voor om Putten eens op een heel andere manier te ontdekken? Op de website van Schovenhorst kunt u alles ontdekken over Putten en de bijzondere bomen die er te vinden zijn.

Overnachten

Op de Veluwe verwelkomen de circa 600 verblijfsaccommodaties je graag op hun eigen wijze. Van eenvoudige boerencampings, kampeerboerderijen en Bed & Breakfast adressen tot luxe campings,  bungalowparken en hotels. Gelegen midden in de bossen of langs het water.

Kijk voor meer informatie bij 'overnachten' op de website van de VVV.

Informatie

Voor meer toeristische informatie over Putten kunt u contact opnemen met

VVV Putten

Kerkplein

3881 BH PUTTEN

T (0341) 351 777

http://www.vvvputten.nl/