Femmy Marinus-van der Wal

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! In het openbaar kiezen jullie voor elkaar en beloven jullie elkaar liefde en trouw. Dat is een feestje waard.

Het burgerlijk huwelijk is dan wel een zakelijke aangelegenheid maar samen met jullie maak ik er graag iets bijzonders van. Elk mens, elk huwelijk, elke toespraak is namelijk uniek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en op jullie trouwdag komen twee verhalen samen in één toespraak.

Tijdens een uitgebreid gesprek vraag ik jullie het hemd van het lijf om mijn speech natuurlijk zo persoonlijk mogelijk te maken. Houd je het liever zakelijk, ook geen probleem. Wil je live muziek, familie erin betrekken, elkaar persoonlijk toespreken of hebben jullie andere creatieve ideeën? Ik vind het belangrijk dat jullie huwelijksvoltrekking gebeurt op een wijze waarbij jullie je prettig voelen. Stijlvol, ontspannen en betrokken met ruimte voor eigen inbreng zo wordt jullie trouwdag onvergetelijk.

Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en sinds mijn huwelijk woonachtig in Ermelo. In 2007 ben ik beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en inmiddels heb ik al heel wat huwelijken voltrokken. Naast mijn werk ben ik actief in kerk en maatschappij. Ik zie uit naar onze ontmoeting.