Organisaties voor ondernemers

In Putten zijn diverse organisatie actief voor ondernemers.

 • Winkelcentrum Putten

  Het WCP (winkelcentrum Putten) stelt zich ten doel het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van ondernemers in het midden-en kleinbedrijf te Putten.

 • Jonge ondernemers in Putten

  Het doel van JOOP is om in een gezellige, vertrouwde sfeer een band met elkaar te krijgen. Er zijn regelmatig bijeenkomsten waar interessante onderwerpen aangesneden worden. Zo zijn er gastsprekers bij JOOP geweest die de ondernemers informeerden over zaken als ICT binnen het bedrijf, belastingzaken, pensioenen, succes van een ondernemer en veel meer. Onze deelname aan de bijeenkomsten geven meerwaarde in ons ondernemerschap. Leren van elkaar, kennis binnen halen en elkaar leren kennen. Als uitgangspunt geldt dat wij in de leeftijdscategorie tussen de 25 en 40 jaar vallen.

 • Bedrijvenkring Putten

  De industriële ondernemers van Putten en bewoners van de industrieterreinen Keizerswoert en Hoge Eng vormen met elkaar een actieve ondernemersvereniging met meer dan 100 leden. Het is belangrijk om mede-ondernemers te kennen en regelmatig te ontmoeten. Deze informele contacten zijn prettig maar ook niet onbelangrijk. Door een klankbordgroep te vormen leren wij van elkaars ervaringen en bundelen wij onze krachten. Dit heeft al geleid tot een aantal succesvolle collectieve projecten.

 • Kamer van koophandel

  De Kamer van Koophandel heeft de volgende missie: "Wij stimuleren en ondersteunen succesvol en vernieuwend ondernemerschap en bevorderen een gunstig ondernemersklimaat." Voor het uitvoeren van deze missie zijn 3 taken belangrijk: registreren, informeren en stimuleren.