Uw contactpersonen

Op deze pagina vindt u uw contactpersonen.

Rinaldo Tanahatoe - Bedrijfsfunctionaris

Met uitzondering van vragen over Werving & Selectie kunt u bij de bedrijfsfunctionaris terecht met alle vragen. Bijvoorbeeld over welke afdeling u nodig hebt, welke vergunningen u in bepaalde situaties nodig hebt of welke procedures u dient te volgen. De bedrijfsfunctionaris zal u doorverwijzen naar de juiste persoon. Tevens kan hij u in contact brengen met personen die voor uw onderneming mogelijk interessant kunnen zijn. Elke ondernemer in de Gemeente Putten kan kosteloos een beroep doen op de bedrijfsfunctionaris.

Contactgegevens: 

Arjan de Graaf - Arbeidsmakelaar

De Arbeidsmakelaar is het aanspreekpunt voor alles wat met Werving & Selectie te maken heeft. Daarnaast is hij aanspreekpunt voor lopende projecten. Hij zal, samen met de re-integratieconsulent, een juiste match maken en is daarnaast op de hoogte van de mogelijkheden qua subsidies.

Contactgegevens:

Yasemin Özbunar – Consulent Werk

De re-integratieconsulent werkt intensief samen met de arbeidsmakelaar. Zij spreekt nieuwe klanten, bewaakt de trajectvoortgang en maakt, samen met de arbeidsmakelaar, voor u de juiste match. De re-integratieconsulent geeft ook jobcoaching op de werkvloer.

Contactgegevens: