Proces en feiten over werkzaamheden Van Geenstraat

Dankzij een gedegen voorbereiding en een goede samenwerking met BAM Infra is de Van Geenstraat opgeleverd volgens planning. Erik Altena, projectleider bij de gemeente Putten, is er trots op dat de werkzaamheden aan de weg binnen de geplande tijd zijn uitgevoerd.

Asfalt en beton

“Binnen een vastgestelde planning zijn er natuurlijk altijd onvoorziene omstandigheden. Denk alleen al aan het weer.” Erik Altena doelt op de vele regen die in de afgelopen maanden gevallen is en die het werk beïnvloedde. “Beton moet de tijd krijgen om te drogen en uit te harden, regen verstoort dat proces. En nieuw asfalt aanbrengen kan ook niet met regen, te lage temperatuur of te veel wind.”

Hoeveelheden

Alle feiten benoemen in aantal en hoeveelheid is te veel, hieronder een kort overzicht. De Van Geenstraat is aangepast en verbeterd met 72 lichtmasten met ledverlichting, 6300 m2 geluid reducerend asfalt, 3000 meter belijning, 1300 m2 stoeptegels en 800 m2 beton. Bent u nieuwsgierig naar het volledige overzicht, kijk dan op www.putten.nl/vangeenstraat.