• Heeft u de aanslag gemeentelijke belastingen 2022 al betaald?

16 mei 2022

Eind februari heeft de gemeente Putten de aanslag gemeentelijke belastingen 2022 verstuurd. Het aanslagbiljet kreeg u per post of verscheen in uw Berichtenbox van MijnOverheid. Heeft u niet gekozen voor een automatische incasso? Vergeet dan niet om de aanslag vóór dinsdag 31 mei 2022 te betalen.

• Aangepaste dienstverlening en openingstijden door Hemelvaartsdag en Pinksteren

16 mei 2022

Door Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn er veranderingen in onze dienstverlening.

• Haal uw informatie en prik lokaal: vaccineren 19, 20 en 21 mei

13 mei 2022

GGD Noord- en Oost-Gelderland is van donderdag 19 mei tot en met zaterdag 21 mei aanwezig bij de Gereformeerde kerk in Putten voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie.

• Start ruimtelijke procedure verplaatsing Aldi

12 mei 2022

Vanaf vandaag liggen het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning voor de verplaatsing van de Aldi supermarkt ter inzage. Daarmee geeft het college het startsein voor de ruimtelijke procedure die moet leiden tot het verplaatsen van de Aldi van de huidige locatie aan de Bilderdijkstraat naar de Enghuisweg.

• Kent u iemand die een lintje verdient?

09 mei 2022

Een koninklijke onderscheiding (ook wel lintje genoemd) is in Nederland een symbolische erkenning voor persoonlijke, bijzondere verdiensten voor de samenleving.

• Vaccineren tegen MenACWY op 1 juni

09 mei 2022

Jongeren geboren in 2008 ontvangen dit voorjaar een uitnodiging van het RIVM voor een vaccinatie tegen meningokokkenziekte. Meningokokkenziekte is een ziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie, de meningokok. Van deze bacterie bestaan meerdere typen. De typen A, B, C, W en Y zijn de bekendste. De bacterie bevindt zich meestal in de neus-keelholte zonder dat je er ziek van wordt. Je kan wel een ander besmetten. De bacterie wordt via de lucht, door hoesten en niezen, of door zoenen van mens op mens overgedragen.

• Nieuw online Puttens platform: Putten Connect

10 mei 2022

Het verbinden van inwoners en organisaties vinden wij in de gemeente Putten belangrijk. Om deze verbinding te vergroten, is er een nieuw online Puttens platform: Putten Connect. Op dit platform zijn alle organisaties uit Putten, met hun contactgegevens, te vinden. Op deze manier kunt u snel zien welke organisaties er actief zijn, wat ze doen en waar ze te vinden zijn.

• Altijd op de hoogte van nieuws en informatie van de gemeente

09 mei 2022

De gemeente Putten deelt dagelijks nieuws en informatie met inwoners, ondernemers en (vrijwilligers)organisaties. U kunt deze informatie tot u nemen op de manier die bij u past. In dit artikel leest u welke communicatiemiddelen wij waarvoor inzetten.

• Nieuwe gemeenteraad Putten geïnstalleerd

30 maart 2022

De gemeenteraadsleden voor de bestuursperiode 2022-2026 zijn beëdigd door de voorzitter van de gemeenteraad, burgemeester Lambooij. Op woensdagavond 30 maart 2022 legden de raadsleden de eed of belofte af.

• Gemeente Putten stelt Coördinatiepunt Huisvesting Oekraïners in

22 maart 2022

De gemeente Putten stelt sinds vrijdag 4 maart een Coördinatiepunt Huisvesting Oekraïners in. Dit om de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne in Putten zo goed mogelijk te kunnen coördineren en organiseren.

• Vogelgriep vastgesteld op pluimveebedrijf in Putten

16 februari 2022

In de gemeente Putten is op een leghennenbedrijf vogelgriep vastgesteld. Het gaat waarschijnlijk om een hoogpathogene variant. Om verspreiding van het virus te voorkomen worden de circa 77.000 kippen op het pluimveebedrijf geruimd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De gemeente Putten is vanmorgen op de hoogte gesteld van de besmetting. Namens de gemeente heeft locoburgemeester Roelof Koekkoek inmiddels contact gehad met de eigenaar van het bedrijf. “Het behoeft geen nader betoog dat hij zeer aangeslagen is. Daarnaast heeft dit natuurlijk een grote impact op de omliggende bedrijven. Dit raakt velen in Putten”.