Werk aan Van Geenstraat klaar

Fase twee, drie en vier van de werkzaamheden aan de Van Geenstraat zijn afgerond, hiermee is het werk klaar en is de weg weer open voor verkeer.

Fase twee

In fase twee, die twee weken geleden is afgerond, is de weg van de Roosendaalseweg tot aan de Halvinkhuizerweg aangepakt. In deze fase is in totaal zo’n 400 strekkende meters aan asfalt gelegd.

Fase drie

In fase drie, die vorige week is afgerond, is de weg tussen de Halvinkhuizerweg en de Voorthuizerstraat aangepakt. Hierbij is het wegdek vernieuwd en is er een kiss-and-ridestrook met een keerlus voor basisschool PCB De Wegwijzer gerealiseerd. In fase drie is in totaal zo’n 545 strekkende meters aan asfalt gelegd.

Fase vier

In fase vier, die ook vorige week is afgerond, is de rotonde aangepakt die aansluit aan de Voorthuizerstraat. Hierbij zijn de rijbaan en het fietspad voorzien van een nieuwe laag asfalt.

Feest

Op donderdag 23 mei hopen we de weg op een feestelijke manier in gebruik te nemen. Bent u er ook bij? Dan zien wij u graag tussen 10.00 tot 10.45 uur bij de skatebaan, tegenover Basisschool De Wegwijzer.

Meer informatie:

www.putten.nl/vangeenstraat