Wegafsluitingen & Wegwerkzaamheden

 • Overzicht planning wegwerkzaamheden Putten

  Het overzicht geeft een voorlopige planning van de wegwerkzaamheden aan. Bepaalde omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de planning niet altijd haalbaar is. Aan dit overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

 • Werk aan de weg-krant (september 2019)

  pdf, 1MB

  De gemeente Putten voert dagelijks werkzaamheden uit aan de wegen en paden, het groen, de riolering en de openbare verlichting. Zo houden we Putten schoon, heel en veilig. Het afgelopen jaar hebben we diverse wegen vernieuwd: het oostelijke deel van de Zuiderzeestraatweg, de Calcariaweg en Sprielderweg, de Huinerschoolweg en de Gervenseweg. Maar we zijn nog niet klaar. De rest van dit jaar en de komende jaren staat er nog veel meer te gebeuren. Via deze pagina’s informeren wij u over onze plannen. We beseffen dat werk aan de weg overlast geeft voor verkeer en aanwonenden. Uiteraard stemmen we de werkzaamheden zoveel mogelijk op elkaar af. Maar we kunnen helaas niet voorkomen dat u er toch (enige) hinder van ondervindt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 • Kijk voor actuele informatie op www.bereikbaargelderland.nl

  De gemeente Putten publiceert wegafsluitingen vanwege evenementen en werkzaamheden via Twitter en via de provinciale website Bereikbaar Gelderland.