Fase 3: Kaveluitgifte

Voor het bedrijventerrein stellen wij een gebiedsvisie en plan op. Ook wordt in de komende tijd duidelijk op welke manier kavels verkocht zullen worden. Hoewel dat nu nog niet zover is, willen we daar ruim van tevoren duidelijkheid over kunnen geven.

Interessepeiling nieuwe bedrijfskavels Henslare

Een duurzaam, aantrekkelijk en toekomstbestendig bedrijventerrein voor lokale ondernemers. Graag bespreken wij met ondernemers welke wensen, ideeën en doelen zij hebben voor het bedrijventerrein Henslare.

Voor het bedrijventerrein hebben wij een gebiedsvisie en plan opgesteld. Ook wordt in de komende tijd duidelijk op welke manier kavels verkocht zullen worden. Hoewel dat nu nog niet zover is, willen we daar ruim van tevoren duidelijkheid over kunnen geven.

De interesse onder ondernemers voor een kavel op het nog te ontwikkelen bedrijventerrein Henslare is groot. Inmiddels hebben wij het digitale formulier gesloten, maar u kunt natuurlijk altijd via info@putten.nl laten weten dat u geïnteresseerd bent. We hebben alle reacties verzameld en gebruiken die bij het  ontwerpen van het bedrijventerrein.

Samenvatting interessepeiling ondernemers

De opbrengst van de interessepeiling staat in de samenvatting interessepeiling ondernemers (PDF). Vanwege de privacy zijn de contact- en persoonsgegevens niet in het overzicht opgenomen. Deze zijn bij de gemeente wel bekend. Opvallend is dat driekwart van de bedrijven graag zo snel mogelijk een kavel wil kopen; gemiddeld ongeveer 1800 m2 groot. Ongeveer 80 van de 133 bedrijven zitten in de sectoren groothandel en bouw. Meer informatie over bijvoorbeeld de redenen en andere opmerkingen is in het overzicht te lezen.