Aangifte verhuizing

Gaat u verhuizen binnen de gemeente Putten of komt u in deze gemeente wonen? Dan moet u bij ons aangifte doen. Als u naar een andere gemeente verhuist, doet u daar uw aangifte. Als u bij iemand gaat inwonen dan heeft u nodig een schriftelijke toestemming en een kopie identiteitsbewijs van de hoofdbewoner U doet de aangifte binnen 4 weken voordat u gaat verhuizen tot uiterlijk 5 dagen na de verhuizing. U ontvangt een bevestiging als de verhuizing is verwerkt.  

Uw verhuizing online doorgeven via DigiD

Meenemen

  • Een geldig identiteitsbewijs.
  • Het koop- of huurcontract.
  • Gaat u bij iemand wonen? U heeft schriftelijke toestemming van de hoofdbewoner nodig. En een kopie van een geldig identiteitsbewijs van de hoofdbewoner. 

Inschrijving Basisregistratie Personen (BRP)

Als u zich in de BRP inschrijft dan zijn wij wettelijk verplicht uw inschrijving te accepteren. Ook als u zich inschrijft in een recreatieverblijf. U kunt daaraan geen rechten ontlenen. U mag het recreatieverblijf dan ook niet permanent bewonen. 

Liever niet online invullen?

Wilt u het aanvraagformulier liever niet online invullen? Dan kunt u het formulier 'Verhuizing - aangifte' downloaden, uitprinten en invullen.

Afspraak maken voor het doorgeven van uw verhuizing 

Contactgegevens

T (0341) 359 670