Verhuizen

 • Aangifte verhuizing

  Gaat u verhuizen binnen de gemeente Putten of komt u in deze gemeente wonen? Dan moet u bij ons aangifte doen. Als u naar een andere gemeente verhuist, doet u daar uw aangifte. U doet de aangifte binnen 4 weken voordat u gaat verhuizen tot uiterlijk 5 dagen na de verhuizing. U ontvangt een bevestiging als de verhuizing is verwerkt.  

 • Aangifte verhuizing naar het buitenland

  Gaat u verhuizen naar het buitenland? En bent u minimaal 8 maanden binnen 1 jaar in het buitenland? Dan geeft u uw verhuizing maximaal 5 dagen voor vertrek door aan de gemeente. Dit moet u persoonlijk doen in het gemeentehuis. U kunt hiervoor online of telefonisch een afspraak maken.

 • Aangifte (her)vestiging vanuit het buitenland

  Komt u vanuit het buitenland in Nederland wonen? Geef uw (her)vestiging aan bij de gemeente. Dit geldt ook voor personen met de uitschrijving "Vertrek onbekend waarheen".

 • Eerste inschrijving in Nederland

  Gaat u zich vanuit het buitenland voor het eerst in Nederland vestigen? Of heeft u al eerder ingeschreven gestaan? Dan moet u een eerste inschrijving in Nederland doen.

 • Briefadres

  Het is wettelijk verplicht dat u wordt ingeschreven op het adres waar u woont of verblijft. In bepaalde uitzonderingsgevallen kunt u op een briefadres worden ingeschreven.

 • Aanmelden tijdelijke bewoning recreatieverblijf

  Bent u door een persoonlijke situatie op zoek naar tijdelijke woonruimte? Dan kunt u mogelijk terecht op een vakantiepark in Putten.