Nieuws

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Putten. Geen nieuwsberichten missen? Abonneer u op onze RSS-feed. Nieuwsberichten blijven drie maanden online op onze website.

• Militaire oefening in Putten

27 maart 2024

Van 8 tot en met 19 april oefenen militairen van de Koninklijke Landmacht in de gemeente Putten.

• Bouw nieuwe woningen Bilderdijkstraat steeds dichterbij

02 april 2024

Namens het college van B&W ondertekende wethouder Bertus Cornelissen maandag 25 maart 2024 twee koopovereenkomsten voor de bouw van nieuwe woningen voor het project Bilderdijkstraat in Putten. Woningstichting Putten gaat 24 sociale huurwoningen bouwen en Aannemersbedrijf G.G. Aalten 6 twee-onder-een-kapwoningen.

• Puttense erespeld voor de heer L. van Wijk

02 april 2024

De heer L. (Leo) van Wijk ontving op zaterdag 30 maart 2024 de erespeld van de Gemeente Putten uit handen van burgemeester H.A. Lambooij. De uitreiking vond plaats aan het einde van het Randmeerconcert in Theater Stroud. Hij ontving het eerbetoon vanwege zijn jarenlange vrijwillige inzet voor de Stichting Randmeerconcerten, voorheen de Stichting Kamermuziek Noordwest Veluwe.

• Nationale Bijentelling van 15 tot en met 24 april

18 maart 2024

Bijna de helft van de bijensoorten in Nederland zijn bedreigd, daarom heeft de wilde bij uw hulp nodig. Dit jaar is er van 15 tot en met 24 april de Nationale Bijentelling. Tijdens deze week worden er door heel Nederland verschillende bijen geteld.

• Prijswinnaars kleurwedstrijd bekend

11 maart 2024

De kleurwedstrijd die gehouden is in de Week van de AfvalHelden heeft gezorgd voor een fleurige werf.