Meldpunt openbare ruimte (melding)

Een schone en veilige omgeving staat bij ons voorop. Ziet u dat straatverlichting niet werkt of een stoeptegel kapot is? Heeft u last van water in de straat door een rioolverstopping? Ziet u dat ergens afval is gedumpt of is uw vuilnis niet opgehaald? Hebt u klachten over hondenpoep? Wordt er regelmatig op de stoep geparkeerd? Meld dit dan bij ons.

Direct uw melding online doorgeven

De zorg voor de openbare ruimte is een taak van de gemeente. Bij openbare ruimte moet u denken aan plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Denk aan straten, parken, plantsoenen, speelterreinen en voet-/fietspaden.

Een melding kunt u op 3 manieren aan ons doorgeven:

  • Vul het formulier in op www.putten.nl/melding. Via deze link is de melding ook anoniem door te geven.
  • Bel de Servicebalie via telefoonnummer (0341) 359 611.
  • Of stuur een WhatsApp bericht naar 06 203 06 284

Wij doen ons best om uw melding zo snel mogelijk af te handelen. Sommige meldingen kunnen wij niet direct afhandelen, omdat er bijvoorbeeld eerst onderzoek nodig is. Wij hopen op uw begrip.

's Avonds of in het weekend een spoedmelding?

Bel bij (levens)bedreigende situaties altijd 112. Zijn er problemen met de straatverlichting? En zorgt dit voor een gevaarlijke situatie? Bijvoorbeeld door een aanrijding of bij een storing in een hele straat of wijk? Dan kunt u het storingsnummer straatverlichting bellen.

Geen spoed wel politie nodig?

Is er geen spoed, maar heeft u wel politie nodig? Bel dan 0900-8844. Op dit nummer kunt u terecht met al uw niet-spoedeisende vragen en problemen.